08 december 2015

Dag 342 - Försov mig

Idag var min plan att åka till vårdcentralen (ja ja jag vet att det heter hälsocentral numer) på morgonen och ta provet och sen vara på jobbet tidigt. Men så blir det inte när man vaknar 07:48 och har ett möte 09:00 man måste hinna förbereda också. Då får man skippa dusch, vårdcentral och annat.

Han i alla fall förbereda mig lite innan mötet och hade överlämning till en kollega av ett av mina ansvarsområden 1 down 10000 to go :-/ Under mötet kom ett meddelande från skräckfilmskompisen, den redan en gång flyttade filmkvällen flyttades igen, nu till torsdag pga att herrn är sjuk. Jag kan ju gärna inte vara arg på honom för att han är sjuk och är snarare glad över att det hittades ett nytt hål i hans kalender.

Sen var det dags att snabbt förbereda en annan sak innan in i workshop. Jag har insett att worksop bara är ett annat ord för "Bea töm ur din skalle på whiteboarden här" :-) Skämt åt sido det var en bra workshop där vi tog ett rejält steg framåt i en arbetsprocess och ett systeminförande och det kändes till och med lite inspirerande idag.

Efter det mötet var det dags för nästa, sittning med nya chefen och försöka prioritera mina arbetsuppgifter, det gick väl sisådär, en sak sattes på paus så ett litet hål på 4 timmar uppenbarade sig i kalendern på fredag, kanske kan jag då gå och klippa mig om jag kan hitta en ledig tid. Men dialogen är i alla fall igång.

Efter jobbet (kl 18 typ) kom jag mig iväg och tog en promenad i Luleå. Det han jag ju nu när jag inte skulle se film. Jag satsade på 7 km som är dagsmålet resten av året, men egentligen borde jag ju gjort mer när jag satt på rumpan igår. Det blev 8,09 km.
Stannade vid Södra hamn för att ta en bild.
Sen så stannade jag till vid Bergnäsbron och tog dagens bild.
På vägen hem köpte jag en burgare på Rönnbäcks. Sen blev det lite datorhäng. Måste i säng före 12. Lottens julkalender bråkade med mig (felmeddelande på sidan) så idag hinner jag inte läsa och gissa :-/

I morgon blir det en promenad med Mattias hoppas jag. Kanske hinner vi 2*7 km, det vore bra. Måste hitta något att fota också. Nu börjar det verkligen bli ont om nattmotiv i Luleå.

På tal om foton så blir jag faktiskt lite nöjd med mig själv ibland. Scrollade igenom mitt eget Instagramflöde och jag tycker faktiskt jag har några rätt bra bilder på senaste tiden (när ingea trötta självporträtt och annat smyger sig in). Fast jag stör mig något enormt på att näst sista bilden är på sniskan. Måste ju ha blandat ihop den alkoholfria glöggen med den med alkohol i innan jag redigerade bilderna. Och inte är det någon som sagt något till mig heller.


Inga kommentarer: