18 december 2015

Dag 352 - Snart semester

Upp så där löjligt tidigt idag igen och på jobbet 07:20 men det gjorde att jag han med det jag skulle till kl 13 då jag skulle hålla en utbildning internt. Min plan var sedan att åka hem 16:20 men det misslyckades fatalt. Klockan han bli 18 innan jag kom iväg och det sista jag fick höra var att jag behövde komma in och jobba på måndag. Suck, jag som skulle vara ledig. Men sen börjar jag inte jobba förrän 7 januari igen. Mobilen stängs av under den tiden, mailen skall inte kollas.

Var på ICA och handlade och pratade med tiggerskan om hennes son, han hade fixat sitt pass men blir kvar i landet ett tag då det kostar för mycket att flyga nu under julen. Senare på kvällen kom även ett meddelande från honom, en bild på hans lillebror som hälsade till mig.

Jag gick ut och gick kl 19:09 en promenad med kameran, även idag var det låga moln och ett sken över hela staden. Ett milt gult ljus som var lite besvärligt när jag skulle fota. Vilken vitbalans skall man välja? Det gula eller det det mer neutrala? Har valt 2 av mina bilder här överst med olika inställningar för vitbalans, den första med det gula ljuset och den andra korrigerad. Vad är mest "rätt"?
Dagens bild fick bli denna.
Plumsade i vatten med ena benet en bra bit upp på vaden när jag gick genom skogen strax efter jag hade tagit nedanstående bild. Glömde bort att det är spång där under snön och trampade utanför. Jäklar så kallt. Tur att det bara var nollgradigt idag. Ullstrumpor blir snabbt varmt igen så jag inte frös allt för mycket efter en liten stund.

Promenaden blev 10,14 km.


Inga kommentarer: