11 december 2015

Dag 345 - Av fyllehundar får man veta "sanningen"

Jag började dagen med en snabb visit på jobbet för att hämta lite papper. Sen åkte jag till frissan där jag satt i nästan 3 timmar och blev många kronor fattigare men väldigt mycket rödhårigare. Här är lite bilder på förvandlingen. Bilden längst ner visar den mest rätta färgen. Sjukt nöjd med färgen. Jag trivs verkligen mycket bättre som rödtott än som blondin. Blondiner har verkligen inte roligare.
Skyndande mig tillbaka till jobbet så jag skulle få sällskap på lunchen men alla hade redan hunnit gå. Blev haffad ac chefen för en diskussion och vips hade halva lunchen gått. Hämtade en sallad på pizzerian runt hörnet, kastade den i mig innan jag gick på ett kundmöte som var inspirerande. Sen lovade jag de som ville ha mitt foto att få använda det trots betalning på endast 500 kr om de nu lyckas få till något från min JPG för de har inte talat om önskat format.

Fixade lite småsaker innan det var dags att byta om för julbordet på jobbet. Dock var det inte många som gjorde det men jag lovade ju mig själv i fjol att när jag köpt en dyr klänning så får den faktiskt användas oxå. Så min gröna paljettklänning åkte på.

Vi hade cateringmat från Gunnars och den var lika bra som i fjol. Deras Jansson är vansinnig god. Jag han aldrig ta något kort på lunchen och jag han inte fota någon detalj i maten innan alla anföll den så dagens bild får väl helt enkelt bli en skittrist bild från när folk tar mat.
Efter maten började många bli glada i hatten och folk som är glada i hatten skall alltid börja prata allvar och sanningar, sådant de uppenbarligen inte vågar säga nyktra.

Så jag fick veta att jag hade snygg rumpa, snygga tuttar, fina ögon, är en jobbig jävel, är en smart jäkel, är enerverande person som borde lätta upp lite, att jag tänker alldeles för högt om mig själv, att jag utnyttjar min kropp för att få som jag vill och allt vad det nu var. En salig blandning från en rad olika individer. Det går inte ens att ta det varken som komplimanger eller som förolämpningar när personerna är onyktra. Nackdelen med att vara nykterist är att man kommer ihåg sådant där. Hur skall man sen bemöta dem när de är nyktra. Jag kommer ju inte börja klä mig i i säck och aska bara för att någon tycker det är jobbigt att jag har en tight top eller ett par åtsmitande byxor. Men jag hade givetvis intressanta och roliga samtal med andra som var aningen mer nyktra eller som inte hade några sanningar att säga mig.

Jag blev sist kvar med en av arrangörerna och 2 andra som skulle få skjuts hem av honom. Det mesta han stökas undan innan vi gick. Skönt ingen behöver åka och städa i morgon.

Inga kommentarer: