02 mars 2016

Dag 62 (#002/#blogg100) - Gula moln är poppis

Jag har kikat lite på mina bilder på Instagram för att se vad folk gillar egentligen, och det verkar vara gula moln/gula himlar. Det behöver inte vara soluppgång eller solnedgång, det verkar räcka med vilka gula moln som helst även om de bara är upplysta underifrån av stadsljus som på min bild igår. Den har fått samma mängd likes på Instagram som norrskensbilderna brukar få. Dessutom betydligt fler kommentarer än vad någon bild brukar få hos mig och det för en bild jag först inte ens tänkte ta mig på Instagram för jag tyckte den var lite trist med inte så mycket mer än ett gult moln. Där ser man, jag och följarna triggar verkligen inte igång på samma saker. Om jag lägger upp en bild jag gillar och är nöjd med brukar den generera ungefär hälften eller mindre antal likes. Jag har uppenbarligen annan smak.

Idag hade jag lite ont om tid för fotografering, Henrik skulle till Sävast för skidskola så jag blev sittande där 18:30 till 19:45 så mitt fotande kunde bli först efter det. Idag var det en sådan där mörk dag och min inspiration var försvunnen. Men jag tog bilen in till stan. Tänkte att jag får väl föreviga byhålan jag bor i då. Så det blev att jag ställde mig utanför Team Sportia och knäppte tre bilder, en mot Bodensia, en där både Handelsbanken och Berlins syns och sen fick jag syn på molen ovanför Berlins så jag knäppte dagens bild ditåt. Fönstren blev lite överexponerade och då har jag ändå lagt en gradient som tonade ner dem en aning.
Tittar ni noga på första bilden kan ni se Bodens nya logga - Närhetslivet. Kanske skriver lite mer om den i morgon.

I morgon blir det till att åka till vårdcentralen och försöka få träffa läkaren på en drop-in-tid. Håll tummarna. Får ta med en bok att läsa.

Inga kommentarer: