12 mars 2016

Dag 72 (#012/#blogg100) - 3 vinster och ett plurr

07:20 var det samling på Kvantums parkering för avfärd mot Norrfjärden och slutspelet i handboll för B-pojkar. Det betydde att min väckarklocka ringde 06:40 på en helg. Jag hade gärna sovit lite längre.

Vädret var fantastiskt när vi kom till Norrfjärden så medan grabbarna värmde upp inför första matchen tog jag md mig kameran ut i solen och fotade. Jag började med att fota kyrkan och det lilla kapellet.
 Sen gick jag förbi vad jag gissar är motsvarande kyrkstugor.
 Innan jag hamnade ute på isen på skoterspåret. Men med ont om tid han jag bara njuta av allt det vita en liten stund.
 Solen värmde rätt bra trots att det var flera minusgrader i luften.
 Fantastiskt fint väder.
 Gick ner till den lilla forsen och lyckades plurra i foten i vattnet när en snöbrygga inte höll. Och jag som hade följt en liten upptrampad stig. Så kan det gå. Dagen bild får bli den här på vattnet som glittrade. Använde mitt ND8-filter och fick väldigt lila bild och när jag försökte fixa bort det blev det grönt istället. Har fått bort det mesta men lite syns fortfarande.
Med blöt fot fick jag gå tillbaka till hallen där hela dagen tillbringades. Det enda ätbara som fanns i hallen för mig var chokladbollar. Men på eftermiddagen åkte vi till restaurang Toppen och tog oss lite riktigt mat som uppladdning för grabbarnas tredje match. Vi var inte helt nöjda med lottningen som innebar att våra grabbar hade första och sista matchen samt en där emellan. Långa väntetider. Vi var hemma strax efter kl 17:30. Lång dag.

Grabbarna spelade helt ok och vann ganska så lätt alla tre matcher. Fotade lite inne i hallen men svagt ljus gjorde att jag fick dra upp ISO rejält.
Vl hemma blev det en tur till ICA för att fixa lite plockmiddag att äta framför Melodifestivalen. Tyckte inte direkt att någon låt var bra så jag slötittade mest bara. Roligare att följa twitterflödet.

Kl 22 åkte jag iväg med en packad väska till Herman, han hade ringt och bett mig komma med övernattningsgrejer. Skojade lite med honom och packade med hans gamla gosedjur som låg längst in i en garderob.

Inga kommentarer: