23 mars 2016

Dag 83 (#023/#blogg100) Odör

Suck vi har fått något som luktar apa i skåpet där vi slänger sopor. Jag har skurat rent med diverse rengöringsmedel men det stinker illa fortfarande. I skåpet ligger någon form av plastmatta. Jag gissar att vad som än runnit i sopskåpet så har det tagit sig in under mattan. Blir väl till att totalsanera. Inte helt läge för detta just nu.

Idag motionerade jag nya objektivet ute. Dagens bild fick bli på en blå cykel som lyste upp min eftermiddag. Fann den lutad mot ett träd vid en busshållsplats efter att jag hade fotat solnedgången bort mot norra hamn. Den blev lite snäv i nederkanten när jag rätade upp den.
Att fotografera med f/22 kräver verkligen rengjord sensor. Måste göra rent den innan jag åker iväg. Fick klona bort en babiljard prickar.
Har försökt gräva i min garderob för att försöka hitta lite sommarkläder, det var inte så lätt inte. Har gjort en grovsortering nu så får vi se om jag får ihop något att slänga ner i väskan i morgon. Det skall inte bli så där jättevarmt men lagom för långa promenader i alla fall. Blir nog mer pool än havet. Verkar vara 18 grader i både luften och vattnet.

I morgon måste jag köpa några toppar, några böcker och se om jag dessutom kan hitta sensorrengöring på Elgiganten eller MediaMarkt. Skall sätta 5 ljudböcker i offlineläge också. Några bra tips på böcker att plöja vid poolen?

Inga kommentarer: