09 maj 2016

Dag 130 (#070/#blogg100) - Det kallar jag service

Totalt misslyckande med dagens bild. Glömde helt att ställa om kameran från nattens norrskensväntan (var för ljuset) till att passa dessa förhållanden. f 2.8 är inte helt lämpligt för att fota byggnader och allt ute i kanterna är suddigt. hade lite bråttom hem och ett regn hängde i luften men sådant borde inte få mig att glömma bort grundläggande inställningar.  På instagram beskar jag den lite till vänster och då blev det en lite bättre linje genom bilden och den fula stolpen med plastpåse runt omkring sig till vänster försvann.
När jag kom hem hade jag fått mail från Houdini Sportswear, hade mailat dem häromdagen för att fråga om det på något sätt gick att få tag på en Houdini Airborn Zip, min favoritvandringströja som varit så svår att hitta. Jodå, den tillhör bara vår- och hästkollektionen men efter att ha kollat på lagret och sett att de hade den fina svarta kvar så låste de upp den i webbutiken åt mig så att jag kunde beställa. Så nu är jag 999 kr fattigare, en tröja på väg och en mycket nöjd kund till Houdini! Det är service det.

Har nu sett avsnitt 2 av Outlander och jag som är så svag för skottska och dessutom 1700-talskläder (även om 1800-talskläder är snäppet bättre) undrar ju hur hemskt det skulle vara att ramla tillbaka i tiden och hamna just in mitten på 1700-talet i Skottland :-)

Inga kommentarer: