24 maj 2016

Dag 145 (#085/#blogg100) - Nackspärr kan jag klara mig utan

Nu har jag haft ont i nacken sen i fredags. Sov på spikmatta, med liniment och vetevärmare. Kunde sova men när jag vaknade i morse hade jag fortfarande ont och var stel. Nu på kvällen gör det lite mindre ont faktiskt så jag hoppas samma kur i natt kan göra att det släpper helt. HAr svårt att tänka när det värker hela tiden.

Idag skulle jag utföra mitt lilla fotouppdrag på morgonen men precis när jag skulle svänga av för att parkera började det regna så smått. Blev till att skjuta på det till eftermiddagen. Så efter jobbet parkerade jag vid Leanahuset och skuttade ut i skogen, genom snår och buskage. Insåg att jag borde haft med tövlarna för ute i snåren mot älven vid Munkebergsstrand var det allt annat än torrt. Nå ja sandaler går ju bra att plaska i vätan med så jag trampade på och rörde upp en massa flygfän. Tog lite bilder mot Luleå som beställningen på bild löd. Den skulle användas i en studentpresentation där man gör ett förslag som betyder att vyn därifrån skulle exponeras bättre än vad den gör idag. Lite lustigt eftersom man i kommunfullmäktige klubbade igenom bebyggelse på Munkebostrand igår. På tal om stranden så var det oerhärt fint längst ut när man var som närmast Mjölkuddsbanken. Nästan som ett hedlandskap. Synd bara att så mycket skräp från älven flutit i land där. Mycket fåglar var det ocås, skrämde tyvärr upp en massa tärnor när jag tog mig fram till vattenkanten för mig mig. Har aldrig varit där förut så det var lite spännande och det är onekligen en fin vy över staden därifrån. Den här som nästan ser ut som en datorgenererad skiss med naturligt vatten får vara dagens bild.
Hittade lite blommor och så min favorit på våren att fota, ormbunkar så det blev sådana som sedan redigerades lite olika för jag hade lite tid över medan jag väntade med att få laga middag till Henrik skulle komma hem. Man har ju oceaner av tid när man faktiskt åker från jobbet kl 17 (även om det idag blev 17:20) :-)
Han till och med till gymmet med Vincent så han fick skaffa sig ett gymkort. Efteråt var vi och handlade på ICA och hittade 3 stora bitar hängmörad Entrecotê för halva priset "kort datum". De var helt perfekta.

Klockan är 21:22 och solen lyser fortfarande ute, sjön ligger spegelblank, nu skulle man paddla. Men med nackspärr är det nog en mycket dålig idé. Det ligger 5 svanar och är alldeles gyllengula i sjön, blir lite avundsjuk på dem.

Är trött så ja borde väl hoppa i sång jag ockå, Henrik sover redan, skall med taxi före kl 5 i morgon bitti. Stackare!


Inga kommentarer: