27 maj 2016

Dag 148 (#088/#blogg100) - Sista minuten i trädgården

Idag gjorde jag varma mackor till middag, skulle nästan kunna leva på det :-) Käkade framför datorn och TV:n medan jag laborerade siffror i Excel. Vi kollade på Peaky Blinders en massa avsnitt. Är väl egentligen inte speciellt förtjust i gangster genren men en serie som har Nick Cavelåtar och en Cillian Murphy att titta på går ju bra att ha på i bakgrunden. Dessutom gillar jag kläderna i tidsepoken. Dock gillar jag inte slagsmålscenerna när de slår sönder någons ansikte. Av någon anledning klarar jag våld och gore men just det och knivslagsmål har jag svårt för.

Vips var klockan väldigt mycket och jag som inte hade tagit några foton. Hade tänkt att fara iväg, solen var fortfarande uppe efter 22 så det hade ju inte varit några problem. Men så gick jag en liten lov ner till vattnet och fastnade för ett motiv där. Klev ut på grannens brygga och den helt stilla sjön fick lite vågor. Fotade mot den lilla udden där det ligger en båt. Det får vara dagens bild.
Vände även kameran mot lite blommor men för det var ljuset lite för svagt för att få till bra bilder.
Mamman i mig är sjukt irriterad nu, klockan är 23:38 och Vincent är inte hemma, han har mobilen avstängd och det går inga bussar från Sävast förrän kl 01 så jag undrar hur han fått för sig att han skall ta sig hem. Och jag undrar vad som fått honom att tro att han får vara ute så här länge. Aningen sur på honom just nu.

Inga kommentarer: