23 maj 2016

Dag 144 (#084/#blogg100) - Du hade rätt!

Grått, trist och regnigt ute. Frustration när allt är en grå massa och jag inte kan komma på något att fåta. Gnällde lite åt en av fotokompisarna som kontrade snabbt med att det är ju bästa ljuset ute nu. Gahhh.... kan jag bara inte få tycka att det är svårt när det är grått och regn.

Men så körde jag hemåt och i höjd med älven så exploderade färgmättnaden i blad och gräs. Allt blött ger ju fantastiska färger. Så jag får ju ge Anders rätt. Tre bilder tagna handhållet för att stativet fick en knäpp. Den sista är dagens bild.
I morgon har jag ett fotouppdrag, får se om jag lyckas uppfylla kraven och om vädergudarna är med mig.

I natt drömde jag att jag jag var på sista Kentkonserten och alla, jag menar varenda en på konserten hade tagit med sig en vit ros och när refrängen i Den västra stranden drar igång, åkte de alla upp och vajade i takt. I sista refrängen kastades de alla upp på scenen, ett hav av rosor bandet vadade i. Refrängerna och låten slutar med "En vit ros i din hand" för er som inte kan texten. Hur alla hade lyckats skaffa rosor och dessutom hållt dem gömda för varandra och bandet fram till det ögonblicket vet jag inte, men så kan det vara i drömmar.

Inga kommentarer: