13 maj 2016

Dag 134 (#074/#blogg100) - Ledig

Idag har jag varit ledig. Dålig timing att vara ledig en dag med menssmärtorna från helvetet eller ja det är ju bra för jag kunde ligga kvar i sängen länge och tycka synd om mig själv. Vaknade redan 05:50 men klev upp först kl 09:20 då jag inte stod ut längre och behövde ta en tablett. Hamnade vid datorn och satt där alldeles för längre. Släpade mig utanför dörren strax efter kl 14 då jag kunde stå upprätt utan allt för svåra kramper. Sådana här dagar längtar jag till menopaus, slippa den här jävla skiten.

Tog mig ut på en enmilspromenad och fika (kombinerad frukost och lunch) innan jag fortsatte min promenad som innefattade lite fotografering.

Hittade en grön bänk i skogen.
Vid det gamla järmvägsspåret växte det lite blommor. När väl all snö försvunnit och vi får lite sol exploderar naturen väldigt snabbt. Björkarna har musöron och även på häggen och rönnen anar man blad.
Vid kallkällans lilla bäckfåra vid grannarnas tomt växer det kabbleka. Deras härliga gula färg mot himlens blå reflektioner i vattnet får bli dagens bild. Stör mig lite på att en av blommorna, den närmsta, hamnade lite ur fokus. Borde använt stativet istället för att sitta och vingla på huk i slänten.
Nu dags att ta en ny värktablett och försöka sova lite. Hoppas på mindre mensvärk i morgon. Om det går skall jag cykla till Rävasten med sambon.

Inga kommentarer: