18 maj 2016

Dag 139 (#079/#blogg100) - Träd i repris

Inget nytt under solen idag. Fotade till och med ett gammalt motiv. Stannade till i Sävast vid 97:an och fotade ett träd jag fotat förr 7 april 2015 för att vara mer exakt. Lekte lite med gamla bilden och en hårt beskuren från idag. Stod nere på isen förra gången så det gick inte att få exakt samma vinkel tyvärr.
Tog bilder på trädet med lite olika placeringar. Själv valde jag ut den stående med fågeln som dagens bild. Medan resten av familjen röstade på den liggande. Sambon tyckte att placeringen på den stående var lite fel och kanske upplever man den så när gränsen till himlen är i mitten. Själv verkar jag sätta "mitten" vid reflektionens bas av någon anledning och jag gillar fågeln så den fick det bli. Vincent tyckte det såg ut som om man såg reflektionen av en fågel till i den stående men at jag lyckats klona bort fågeln på himlen. Fick förklara att det är lite flytande pinnar som ligger där.
Molnen är bättre på den liggande.
Lagade hemmagjord pizza när jag kom hem, min blev vansinnigt god. Hittade en ny färsk färdig pizzadeg på ICA, den var mycket bättre än de torra jag brukar köpa.

Inga kommentarer: