27 november 2005

+Adventsfika -Julgardiner

Faan att jag skall vara så jävla slö med att ta tag i saker. Varför har jag inte bråkat mer på Tiivi fönster så att de kommit och fixat våra fönster? Nä jag är så jävla mjäkig. Nu står ajg här på första advent och har inga fönsterbrädor att ställa justakarna på och inga gardinstänger att hänga julgardiner på. Faan faan faan. Frågan är om jag skall ta en tur till typ Beijers och köpa beslag och sätta upp fönsterbrädorna och skriva upp gardinstängerna och så får vi tar ner dem den dag fönstren skall flyttas ut. För nu är det inget julmys alls och vi som skall vara hemma hela julen. Vet dock inte hur sjuttsingen man skall få dit fönsterbrädorna för beslagen hamnar bakom elementen, inte så lätt att skruva då.

Nä jag skiter i antijulstämningen här hemma och far till Sunderbyn till barnens gudföräldrar på adventsfika istället, de har säkert julmys hemma de är så himla duktiga på sånt. Ungarna skall få baka pepparkakor.

Surhheten från igår gick över en aning efter ost och kex, lyckades tom få en helkroppsmassage av sambon så det kanske var bra att jag inte kom mig iväg på något.

Inga kommentarer: