19 november 2005

+Höftskakningar -Middag

Idag var det dags för magdans igen. Fast kalla det magdans är egentligen helt fel för man dansar mer med höfterna och axlarna. Magen liksom bara hänger med (och får intensiv träning). Jag hade på mig min rasslande/plingande skarf och det visade sig att stora delar av gruppen hade införskaffat/letat fram något som plingade att ha kring höftena. När vi förflyttade oss i salen i otakt lät vi som en skock kor på grönbete. Pling pling pling. Men när vi dansade var vi förvånandsvärt synkade och det lät härligt när vi skakade höfterna i takt.

Idag övade vi in den första minuten på koreografin vi skall lära oss, det var inte så svårt, skall bli spännande att se hur resten är, Maria och Diana sa att den börjar lungt men ökar på i fart. Hoppas vi snart får mailet med låtens namn så man kan fixa fram den och öva till rätt låt här hemma. Hittade en bland mina skivor som ungefär höll samma takt i början så jag kunde öva lite. Här hemma tog jag med datorn till vardagsrummet där vi har gott om golvutrymme, kopplade datorn till högtalare, tände lite levande ljus, på med min rasslande/plingande skarf och san dansade jag en timme. Undra om grannarna såg mig. De måste ju ha undrat vad jag pysslade med i så fall. På kursen övande vi även på sådana där jättesnabba skakningar av höften och det var jag riktigt bra på, kul att få lite beröm. Min utmaning blir att lära mig göra armarna på ett snyggt sätt. Varför är jag begåvad med orangutangarmar som jag inte vet var jag skall göra av?

Efter dansträningen hämtade jag sambon och barnen på Ludd där Henrik hade roat sig med föreningens bokföring. Det är årsmöte på måndag och som revisor måste han ju gå igenom bokföringen. Han hade tur för den andra revisorn hade med sig sin flickvän så hon underhöll barnen. När vi väl tagit oss därifrån så for vi till Coop Forum för att handla, gick på Max för att slänga i oss lite mat oxå men det visade sig att Max på Storheden är en Max Express och inte har hela menyn. Det innebar att vare sig Low Carbmålet eller Slimburgaren fanns och det är de enda två burgarna jag tycker är någorlunda ätbara så jag fick ingen mat alls :-( Väl hemma svullade jag mackor och en tallrik yoghurt istället oxh sen lite Dig-Ins men de var inget goda :-( Ja ja man kan inte äta bra mat varje dag och jag höll mig inom min kalorigräns, tom fet/kolhydrat/proteinfördelningen såg hyfsad ut.

Nu skall jag sova och jag är säker på att jag kommer ha rejäl träningsvärk i rygg och mage i morgon, känns redan nu. Hur skall det gå på PSI:n?

2 kommentarer:

eatfrog sa...

Gick faktiskt förbi Ludd ikväll när jag tänkte kika ifall 1302 (datasal) var öppen, men ack nä, butiken är stängd under helgen. Sen glömde jag att glasgången mellan husen är OCKSÅ stängd när jag skulle til A107 istället. Argh, fick kuta runt en massa där nere i hålorna.

Béatrice Karjalainen sa...

Det var bättre på min tid, då hade man nyckel till skolan (som sittandes i styrelsen till datorföreningen) och datasalarna var öppna dygnet runt. Men jag häckade nog mest på Ludd eller i 1301 som på den tiden var ett Unixlabb (men det kanske det är fortfarande?) :-)

Varje gång jag är på besök på skolan får jag lite nostalgikänsla, får nästan lust att sätta mig i en labbsal och hacka lite kod eller rita några flödesdiagram. *sjuk*