26 november 2005

+Långsovande -Flygplanskrascher

Igår somnade jag strax efter 19:44 och sov till 09:10 då ungarna kom in och berättade att de måste få frukost annars skulle de nog svälta ihjäl. Med den uppmaningen kunde man ju inte ligga kvar i sängen och gotta sig eller kramas med sambon så jag fick ju släpa mig upp (sambon låg kvar i värmen under täcket). Något piggare idag än igår och nu efter frukost känner jag mig ganska ok. Hoppas det håller i sig resten av dagen så jag får åka på magdansen. Skall dock ha med mig Herman för Vincent och sambon skall på Pettson & Findus -Tomtemaskinen. Biopremiär för Vincent. Herman får jag väl sätta i ett hörn i danssalen med en påse Ahlgren bilar eller nåt samt lite pennor och papper.

Min sista tanke innan jag somnade var något i stil med, hepp nu är vännen ute och flyger och händer något nu så vet jag inget förren i morgon. Men nu på morgonen såg jag att vännen var inloggad på MSN vilket betyder att han är hemma "safe and sound" *puh*.

På tal om lättnad så fick jag svar på mitt cellprov och allt såg bra ut vilket betyder att det inte är livmodertappscancer som krånglar till mensen i alla fall.

Nä nu skall jag fara till affären och köpa frukost till sambon (han ville ha fil och det fanns ju ingen hemma) och sen skall jag granska lillemans tå. Stackarn föddes ju med nageltrång men detta är första gången det blivit infekterat.

Inga kommentarer: