17 november 2005

+Klädfunderingar -Pigghet

Vad skall jag ha på mig på jobbets julfest? Jag har köpt (på Vera Trend) en jättefin topp med blommönster på och grön lång kjol men kjolen känns nästan för mycket vardag för att ha på fest. Nu har jag lagt bud på en top på ebay och är väldigt sugen på ett par brallor till den. Men kankse skall jag köpa en röd korsett istället :-) Har även spanat in en skitsnygg tröja som jag önskat mig i julklapp av sambon.

I förrgår fick jag se på film igen (min tisdag räddad). Jag tog en sväng till Jalle och såg The Butterfly effect -Change one thing, change everything, har du inte sett den filmen gör det. Jag gillade den skarpt för den fick mig att fundera över de val man gör i livet. Hur det kan påverka andra. Det är inte så vanligt att thrillers får mig att fundera. Sen är ju filmen dessutom en sådan man helst skulle vilja se en gång till med penna och papper i handen, antecknandes för att försöka få ihop allt. Jag vet heller inte vilket av sluten jag tycker är bäst. De känns ganska så skilda åt ochger upphov till ytterligare tankar.

Medan vi såg filmen käkade vi kaka, Jalle är så bra på att baka. Bra med smal chokladkaka som man kan äta mycket av utan att ens få ont i magen :-) Jag skulle åka hem direkt efter filmen men vi blev sittandes och prata lång in på natten..Jag tror han hjälpte mig att reda ut lite tankar som snurrat i mitt huvud ett tag nu, skönt att få prata av sig lite. Fick även beröm för min mage, sånt är bra för självförtoendet :-)

Igår var jag trött, trött och ännu lite tröttare, är tydligen inte van att sitta uppe och prata halva natten och sen köra bil ett par mil hem. Men trots tröttheten så släpade jag mig till StepIn och körde 26 minuter spinning (kom lite sent så jag missade uppvärmningen), 30 minuter core och sen 20 min styrke med fokus på armar, axlar och bröst. Så man kan väl säga att krooppen fick sig en genomkörare nerifrån och upp igår.

Idag är jag om möjligt ännu tröttare än igår, trodde jag skulle somna medan jag körde till Luleå men tack vare platespotting höll jag mig vaken. Igår plockade jag 002 och 003 så nu väntar jag bara på att 004 skall parkera här utanför jobbet. Daniel som oxå håller på här på jobbet plockade dock 009 idag så han drog ifrån igen :-/

1 kommentar:

lillaEgo sa...

Du är verkligen galen......i kläder, i tokiga saker att roa sig med i bilen, i läbbiga filmer. Jabba!
:)