18 november 2005

+Halsont -1p på examensprovet

Känner mig lite risig i halsen, måste nog äta lite glass. För när man har ont i halsen så måste man få äta glass och man behöver inte bry sig om kalorier och annat :-)

Idag fick jag äntligen gå på Bodybalance igen, och det var så skönt så. Men jösses vad trött jag var, höll på att somna under avslappningen och vaknade till varje gång ledaren sa något. Idag blir det nog till att sova tidigt. Vill ju vara pigg inför magdansen i morgon. Hoppas bara det halsonda har gått över. På bodybalancen gick detf örvånandsvärt bra idag, höll inte på att ramla ihop i en hög under flygplansövningen (man står på ett ben, det andra utsträckt rakt bakåt överkroppen lutad rakt framåt och armarna likaså) som jag brukar göra.

Idag hade jag utvecklingssamtal på jobbet, gruvar mig alltid lite inför sånt men det gick alldeles utmärkt. Min chef verkar nöjd med mig och jag trivs vilket är huvudsaken. Jag skall försöka bli lite bättre på att hålla möten (förklara syftet och sammanfatta på slutet) samt se över min ibland negativa attityd (jag kan ju vara aningen gnällig ibland) men som chefen sa så är vi alla olika och man måste få vara sig själv oxå och det känns bra. Vi är rätt lika jag och chefen och det är rätt skönt för hon förstår mig och jag förstår henne. Jag kommer även i fortsättningen ha blandade arbetsuppgifter men kommer få lite mer hjälp att prioritera, det blir nog jättebra!

Åh jag har ju glömt bort att berätta att jag igår fick mitt kursbevis från revisionskursen i Göteborg. För att få ett kursbevis var man tvungen att klara examinationsprovet annat fick man bara ett kursintyg (eller om det hette deltagarintyg). Man kunde ha 74 p, godkänt var 40 p och jag hade 73 p. Har mina aningar om var mitt fel låg oxå, en fråga kan bara inte ha haft ett rätt svar, det fanns för många faktorer som spelade in som vi inte fick veta. Frågor som berör fiktiva händelser och personer/personkemi mm borde inte få ställas. Sen så undrar jag hur obegåvad man måste vara för att inte få så gott som full pott på provet, särskilt med tanke på att man fick ha med pärmen där alla svar fanns och jobbade 2 och 2. Nu sitter i alla fall beviset fint i en ram och skall hängas upp på väggen i rummet. Nu är jag kvalitetshäxa på riktigt (eller quality bitch som jalle så snällt översatte titeln till på engelska). Tror ni jag kan få den på visitkorten?

Idag var 004:an sympatisk nog och parkerade rakt utanför mitt fönster på jobbet. Tack till dig som har den bilen. Om någon som har registreringsskylt med 005 läser detta så parkera gärna utanför Aurorum utgång A så ser jag dig :-)

Jag vann auktionerna på ebay så jag hoppas kläderna är så snygga de verkar och att de sitter bra. Älskar att se när det kommit paket i brevlådan så jag hoppas på snabb leverans.

Bilderna från: NIU NIU Boutiqe at ebay och ric11mar at ebay


Nä nu glass och sen soooova, skall inte plåga er mer med min vardag mer idag. Men ni lär väl få höra något om magdansen i morgon. Längtar tills jag skall få dansa med min rasslande/plingande skarf.

Inga kommentarer: