16 december 2005

Trött Trött Trött

Borde det inte vara obligatorisk ledighet dagen efter jobbets julfest? Jag menar hur produktiv är man? Själv dricker jag inte alkohol men är ändå helt däckad idag av trötthet, kanske börjar jag bli gammal?

Jag kan rekommendera julbordet på Margaretas Wärdshus i Gammelstad, jeeeesus så gott det var. Åt tills jag var lika rund om magen som de gravida i sällskapet :-)

Hade redan dagen innan bestämt mig för att inte bry mig om hur mycket jag åt denna dag så jag åt glatt allt som såg gott ut och jag lovar det var massor, rökt älghjärta, tjälknöl, sikrom, svartrökt skinka, rökt sik, sill av alla de slag, hjortron och en underbar glass mm mm...

Efteråt hamnade vi på Olivers men det var relativt dött där men jag fick en svängom på dansgolvet först med vår CTO och sen vår VD. Tur att några "vågade stuffa". Hade innan skickat ett deppigt SMS till en arbetskamrat som inte var där "Det är synd om mig, vi är på Olivers och det finns dansgolv men ingen vill dansa". En stund senare dök han upp men med sin hosta var det inte ens ett alternativ att dansa :-(

Kvällen slutade strax före ett för mig och sambon, jag skulle ju upp tidigt för att hämta barnen i Sunderbyn hos barnvaktern (hmm tänkte köpa dem en present som tack men vetisjuttsingen vad, får fundera). Vi tog en liten omväg över Bensbyn för att släppa av CTO med fru, sen barkade det iväg mot Boden och sängen. Somnade som en klubbad oxe när jag kom hem och när väckarklockan ringde drömde jag att väckarklockan var en del av drömmen och det tog en stund innan jag fattade att den ringde på riktigt.

Nu är det dags att gå och lägga sig, 50 minuter före barnen (pappan får natta) :-)

Inga kommentarer: