07 juli 2016

Dag 189 - Segare än segt och fotandet går dåligt

Nu börjar det bli lite att göra när allt fler går på semester. Det plus att vädret är skittrist suger liksom orken ur mig konstigt nog, lugnt borde ju betyda vila så jag skyller på vädret, är ju soldriven. Sover pissigt också, kan inte somna och vaknar. Mest för att det är så förbaskat ljust trots det grå vädret.

Var på banken och fixade ärenden idag. Banken är verkligen inte vad den var förr. Nu var det bara ett litet krypin med 3 ståbord för tjänstemännen och några få stolar att sitta på för besökarna som väntar. Hade träsmak i baken efter 20 minuter väntan. Saknar den gamla sköna soffan de hade innan.

Efter jobbet tog jag långa vägen hem först över Porsön och Gammelstad, förbi Sunderbyn för att försöka fota tistlar på ängen. ÖVerallt i vägrenen hade de slagit ut men när jag kom till ängen där jag tänkte fota var det knappt en enda utslagen. Suck. Körde ner till Avanfärjan och tog den vägen hem.
Hittade inget roligt att fota på andra sidan älven heller, fick köra typ 30 km/h dessutom eftersom hela vägen är uppgrävd.

Väl hemma i Boden hade jag lätt panik. Bestämde mig för att stanna inne i stan och göra nytt försök med kyrkan som jag misslyckades med igår. Tror jag vet ungefär varifrån bilden är tagen men det går inte att få rätt vinkel längre tror jag, träd och byggnader är i vägen. Skall prova att backa lite nästan gång. Vägen som går ner mot vattnet finns inte längre.
Nu måste jag packa och sova i morgon skall jag göra en långkörning lite halvakut.

Inga kommentarer: