15 juli 2016

Dag 197 - Oroligt

Åh nu äntligen blir det ledighet. Den började dock uruselt dels rapporterna från det hemska som hänt i Nice och ovanpå det mått dåligt hela dagen plus tryck över bröstet så säkerligen magkatarr, haft fruktansvärd mensvärk dessutom. Inget kul alls. Efter jobbet fixade jag några ärenden på stan och hämtade upp Henrik hos en kompis. Han hade varit duktig och cyklat till Luleå, sprungit 8 vändor i Ormbergsbacken och sen suttit i soffan hos kompisen för att se Tour de France.

Han ville gå på Hamnkalaset men jag kunde verkligen inte, mådde så illa. Släppte av honom i stan och sen körde jag hemåt. Väl hemma tog jag med kameran på baksidan ner mot sjön i jakt på något att fotografera. Det blev en sprättbalsamin och en gul blomma jag inte vet vad den heter innan jag fångade det som blir dagens bild som är på coola moln och elstolpar. Men det såg nog bättre ut i verkligheten. Kanske gör jag ett litet byte och låter boden på den gula blomman bli dagens bild istället.
Dagen slutar nu med att jag hör nyheterna från Turkiet. Mycket oro nu även nära i Europa. Får läsa mer i morgon för nu måste jag sova om jag nu kan somna i allt illamående.

Inga kommentarer: