16 juli 2016

Dag 198 - Inga Pokémonsängkläder fick åka med till Norrköping

Min promenadhatande unge Herman är ute och går kilometer efter kilometer tack vare Pokémon Go. Vi får se hur länge det håller i sig men jag är glad att han är ute och rör på sig istället för att sitta vid datorn. Han fattade aldrig när jag spelade Ingress så jag skrattar lite när han gör typ samma saker men nu med söta Pokémons istället. Han till och med besöker samma ställen så som Ingressspelare skulle jag kunna haka på och spela mitt spel.
Idag hade jag PANIK++ vi skulle åka och fika mitt på dagen och jag hittade inte min handväska. Kunde inte heller minnas exakt när jag hade den senast. Något vagt minne av att den var med när jag var ute och fotade blommorna men inget som helst minne av att den kom med in igen. Men heller inte helt säker på att den var med ut. Sprang ut och letade men ingen väska. Vände upp och ner på stora delar av huset och hittade den inte. Gav upp och vi åkte till Ruter Retro men jag mådde kasst av att jag inte hittade min väska. Mina kort var i den, kort jag behöver för resan. Jag skall åka tidigt på måndag morgon så det finns inte tid för att ordna stuff. Så som sagt var panik! Vi kom hem och Vincent och jag letade ute en gång till utan resultat. Vi gick in och fortsatte letandet rum för rum. Jag nästan hyperventilerade av ilska, frustration och ångest. Då kom Vincent med väskan. Den hade åkt in under en fåtölj i vardagsrummet och gömt sig där lite extra när jag flyttade på fåtöljen.

Älskade unge! Försökte pracka på honom Pokémonsängkläder idag när han skulle packa för sin resa, trodde de skulle vara jätteinne men nä han ville ha "vanliga" sängkläder. Sen var mamma superpinsam när hon frågade sin 15-åriga son om hon skulle ta fram kondomer till hans packning. Nä det behövdes typ inte. Kanske inte skall anta att mina barn gör samma sak i 15-årsålder som jag själv gjorde. Herregud får man ha sex när man är 15, de är ju skitsmå.

Dagens bild 
tog jag på järnvägsstationen idag, ingen bra bild men den symboliserar dagen, skickade nämligen Vincent med tåget till Norrköping och Stadium Sports Camp. Nu kommer jag inte se honom förrän i slutet av augusti eftersom jag inte är hemma när han kommer från Norrköping. Han och kompisen Jakob är i Stockholm 06:30 där de har 1,5 timmar på sig att byta tåg så vi får hoppas att det inte är några förseningar.

Nu har jag nästan packat klart allt, det är typ bara mina laddare kvar, guideboken och mobilen samt kameran förstås eftersom den måste jag ju använda i morgon oxå innan den åker ner i packningen.

Nu skall jag ta tag i lite anteckningar i guideboken samt rensa lite på mobilen om huvudet pallar med, har sjukt ont i skallen. Slötittar på en rätt dålig film också.

1 kommentar:

Nell med gänget sa...

Vad skönt, det är en otäck känsla när viktiga saker som man ofta har i en väska eller mobilplånbok inte hittas. Skönt att den kom fram.
Det där med kondomer har jag gett sonen en näve av redan i höstas. Man vet ju aldig men vi har pratat om att det kan vara en god idé att låta det dröja lite till innan det är dags för mer långtgående sex.
Hoppas det gick bra med Vicents resa.