10 juli 2016

Dag 192 - I bil till Boden

Idag blev det en bildag igen. I strålande väder packade vi ihop våra saker efter en god frukost. Jag körde Henrik och barnen först till Henriks bror där de nu skulle bo i en övernattningslägenhet som bostadsrättsföreningen har. Suverän service. Sen skjutsade jag dem till svärmor. Jag kramade om alla innan jag satte mig i bilen och brummade hemåt. Funderade först på att åka gamla E4:an för att få lite andra vyer. Den vägen tar ca 30 minuter längre. Tillslut valde jag ändå bort det efter ett glassinköp. Jag kom i håg hur trött jag var på hitresan och 30 minuter kan låta som lite men aptrött är det dumt att bli.

Jag stannade till i Örnsköldsvik på Fjällräven/Naturkompaniets Outlet och hittade faktiskt ett par sköna brallor på rea. Får se om de får följa med på vandringen eller inte. Först skall de vägas :-) Köpte även några Flap Jacks och ett nytt läppbalsam med camomill. Vet ju att jag brukar bli torr om läpparna. Önskar att jag kunde hitta igen det jag har med pepparmint i oxå, det är grymt skönt att svalka läpparna med, men inte att använda på torra läppar.

Sen stannade jag på Sibylla och käkade lunch. Nu skulle jag klara mig en stund. Körde utan några som helst trötthetssymptom till Skellefteå. Där domnade mitt problematiska högerben bort helt så först stannade jag på en rastplats och satt kvar i bilen för det var så många rökare utanför. Svängde snabbt ut igen och körde till nästa rastplats där jag kunde stiga ur och få lite frisk luft och stretcha lite. Skönt. Piggnade till en aning. Inne i Skellefteå stannade jag på macken och köpte en dricka och en glass.

Stannade sedan i Jävre vid fyren för att ta dagens bild som får vara just på fyren.
Såg att man kunde kliva upp i fyren så det gjorde jag.
Jag som är höjdrädd tyckte det var aningen läskigt att gå runt där uppe. Fotade utsikten men även fyrens lins.
 Fyrkantig bild direkt i fyrväggen. Instagram live.
Sen blev det att köra hemåt. Mysigt att komma hem till katterna som var keliga. Jasha dock vansinnigt sur över att behöva gå på fasta inför veterinärbesöket i morgon.

Dags att sova tidigt idag.

Inga kommentarer: