01 september 2015

Dag 244 - Återbesök hos tistlarna

Jag var så galet trött i morse att jag bara ville krypa ner i sängen igen. Men tillslut hade jag samlat nog med energi för att åka.

Kom till jobbet trött som om jag hade jobbat en hel dag. I köket hade en kollega hängt upp ballonger och satt upp en skylt med "Glass & Ballonger" där hon tackade kollegor för hjälp och därmed fanns det glass till alla i frysen.  Fick bita ihop för att vara med på ett möte klockan 10. Sen lättade det faktiskt lite. Kom dessutom ett meddelande från en av jägarvilautmanarna om att hon höjt sin insats, hon hade skaffat PT. Shit nu ligger de i hårdträning. Måste nog ta till tyngre artilleri än att sitta i jägarvila med Herman en gång om dagen. Hmm.... får fundera, vad kostar en PT tro?

Jobbade på och vips var det lunch och jag gick iväg med Kalle, helt ok glutenfri schnitzel på Solsidan idag. Deras pizzasallad var helt perfekt idag, gott.

Efter lunch betade jag av lite grejer som legat över sommaren, saker jag inte fått svar på, lite påminnelsemail till folk och det hände grejer. Bra!

Efter jobbet hade jag tänkt gå på matmarknaden men tröttheten satt i och jag kände mig så där som man gör när man håller på att bli sjuk. Huvudvärk hade jag också. Så istället åkte jag hemåt. Behövde inte handla för barnen skulle ta soppa som fanns hemma och jag kände inte för mat alls. Eftersom jag mådde som jag gjorde skippade jag även att åka in till Gammelstad och vara med i söket efter Kajsa. Får dåligt samvete när jag inte ställer upp.

Stannade vid ängen vid sjukhuset där jag fotograferade tistlar i somras och fotade dem igen, nu utblommade i sensommarens nedåtgående sol. Denna första är dagens bild. Hittade sen en tistel som fortfarande var lila och i den kravlade en mycket trött humla omkring.
Tog några mackor och satte mig vid TV:n och sen kom jag inte ur soffan mer än 30 sekunder för att stå i jägarvila mot väggen. Känns verkligen som jag håller på att bli sjuk. Ont överallt och seg, trött och hängig. Men nu måste jag åka och hämta Henrik i Luleå eftersom nya tidtabellen inte har någon 22:45-buss till Boden.

Inga kommentarer: