12 september 2015

Dag 255 - 3,5 mil är en lagom långpromenad

Klev upp klockan 1 och kollade till kameran som stod ute. En rejäl dimma hade dragit in och jag skyndande mig att ta in kameran, den var blöt av fukt.

Vaknade av att ett larm lät redan klockan 7. Hade missat att stänga av det. Kravlade ur sängen och stängde av och även Henrik vaknade till och gick på toa. Själv hade jag somnat om innan han ens var tillbaka. Sov i 2 timmar till innan jag vaknade igen. Men det tog nästan en timme innan jag var ut sängen och åt frukost. När jag borstade tänderna såg jag att min ena framtand likson skivat sig, tror jag fått ett hål i den :-(

Kollade fotona från kameran i natt, inte en enda bra bild men så hade ju dimman dragit in tidigt.

Hade bestämt mig för en långpromenad idag eftersom jag knappt rört på mig denna vecka och vet att det kommer bli ännu mindre av det nästa vecka. Plottade ut en rutt som var lagom lång, bytte om och gick ut men väl ute följde jag inte min plan alls. Det blev en lite virrig promenad hit och dit och på en del nya och en del gamla vägar. Vädret var fantastiskt, ca 15 grader och underbart höstigt.
Dagens bild får bli den här på en kalv. Hmm borde kanske rätat ut den lite men jag tror faktiskt att det var backen som lutade.
Kom hem efter 35,17 km då var jag rätt mör i benen. De sista kilometrarna på asfalt var jobbiga.
När jag kom hem hade Henrik kommit hem från en 9-mils cykeltur. Han hade även hunnit basta med Emilian och sova en stund. Han och Herman bestämde sig för att äta pizza till middag något Vincent redan hade gjort med fotbollsgänget han hade avslutning med idag. Jag åkte på affären och köpte lite snacks, frukost och en glutenfri fryspizza som fick bli min middag med mycket ruccola och extra mycket lök på.

Fixade dagens foton innan jag körde jägarvila 2 minuter och 10 sekunder med Herman men han glömde säga till när jag var klar så jag stod 5 sekunder för länge. Själv stod han med benen ihop den lilla fuskaren men stod längre för att kompensera sin dåliga tid igår.  Mina ben var galet trötta efter promenaden och jag trodde att jag skulle behöva avbryta vdid 1 minut och 40 sekunder men jag bet ihop. Sen körde vi plankan samma tid men idag var det inte alls lika lätt som igår. Henrik som tittade på sa att jag hängde rätt mycket mot slutet. Kände det i ryggen också. Inte bra.

Sen slog jag mig ner i soffan med lite chips, dipp och te.

Dags att gå upp ur soffan, kolla om det är norrsken annars bums i bingen men först måste jag nog lägga en tvätt i maskinen. I morgon måste jag upp tidigt. Måste jobba, köpa ett block samt hinna gå helst 3 mil. Funderar på att dela upp det på 2 st 1,5-milspromenader eller så nallar jag av mitt överskott.

Inga kommentarer: