08 september 2015

Dag 251 - Ingen dag värd att minnas

Kom inte i säng förrän väldigt väldigt sent för jag höll på att fota norrsken och redigera bilder lång in på småtimmarna. Dagens bild fick bli denna.
Klockan 08:30 inställde jag mig på vårdcentralen för att de skulle få sticka ett hål i min arm och dränera lite blod från mig. Nedslående resultat, 2 doser ferinject och HB:t hade kravlat sig precis över 100 bara. Suck. Får se om depåerna har fyllts på ordentligt då finns det i alla fall hopp om att det skall gå upp lite till.  Läkaren hör väl av sig till mig hoppas jag.

När jag kom till jobbet trodde jag att jag hade glömt handväskan på vårdcentralen, försökte ringa dit men de har ju bara sådan där uppringningstjänst. Chansade på att den var hemma. Ringde hem på eftermiddagen och jo den låg på hallgolvet. Puh!

På jobbet var det inte kul idag heller, kommer liksom inte igång med det jag vill jobba med, väntar och väntar på andra. Sen har jag några dokument att läsa igenom som är så jobbiga att jag fastnar men men i morgon skall jag stänga in mig med dem och vara superproduktiv.

Efter jobbet var det dags att bli skinnad igen, Vincent behövde nya handbollsskor, träningen börjar i morgon. 1150 spänn tjoho. Vincent verkade då nöjd med skorna i alla fall.

Handlade middag, inget mer spännande än köttbullar och gräddsås, barnen hade pasta till och jag strimlade spetskål. Älskar spetskål.

Sen var tanken att jag skulle gå ut efteråt men nacken började värka, hade känt av den på jobbet redan och en huvudvärk kom krypande. Så jag och Herman gjorde vår jägarvila och planka. Under jägarvilan bråkade mitt knä så mina 1 minuter och 30 sekunder blev 1 minut och 24 sekunder, sträcka på benet och sen 10 sekunder till. Lyssnade på musik idag, en favoritlåt och då blev det lättare.

Hamnade framför datorn och fixade det sista med norrskensbilderna från igår, försökte få upp dem på flickr också men transferprogrammet spårade ur totalt och jag fick en massa dubletter. Fick ägna en timme åt städning. Suck!

Nu kan ni i alla fall se alla bilderna från igår i mitt Google Photosalbum.


Nu är klockan snart midnatt och jag skall sova, mentorsamtal med Herman i morgon bitti.


Inga kommentarer: