02 september 2015

Dag 245 - Höll på att missa fotot idag

Varför är jag så trött? Borde ju vara piggare nu när kroppen fått järn. Nu borde jag känna mig som pånyttfödd och stark men istället får jag släpa mig upp på morgonen som en zombie. Inte kul alls. Dessutom är jag zobielik även på jobbet. Har inte riktigt kommit igång efter semestern heller, sitter och väntar på grejer och när det går så långsamt blir jag ännu mer trög.

Hämtade upp Henrik efter jobbet och skjutsade hem honom. Trodde att Vincent hade match kl 20 idag men det var visst 18:30 så min plan att promenera till Sävast, se på match och promenera hem igen sket sig. Istället fick jag köra intervaller gå/jogga de 7 km till Sävast och kom precis när andra halvlek började. Våra grabbar storspelade mot Alvik 7-1 slutade matchen och då blev även ett mål bortdömt. Kunde blivit ännu mer om inte Alviks målvakt varit så duktig som han är, han tog några "omöjliga" skott.  Alvik är ett bra lag som våra grabbar har blivit slagna av rätt ofta förr så det var roligt att se dem ta revansch.

Det blev väldigt kallt när solen gick ner och jag var svettig. Fick låna en scarf av en annan mamma för att hålla mig varm.

Efter matchen var Vincent besviken att jag inte kunde köra hem honom. Han gick och duschade och jag drog iväg hemåt. När jag hade kommit 3 km kom Vincent cyklande och han var hungrig. Lovade att skynda på hemåt. Fortsatte med mina intervaller tills jag var hemma. Hade lite känningar i knäna när jag joggade. Men jag fick i alla fall ihop 14,2 km idag. Kändes bra även om jag ligger 16 km back denna vecka hittills, måste tas igen.
(Provade att vrida bilden 90 grader för att slippa en lång karta men det känns knas när norr inte är i norr)
När jag kom hem nappade jag åt mig plånboken och åkte och köpte lite mat. När jag kom tillbaka från det så var det dags för dagens jägarvila. Herman och jag skulle köra och då kom Henrik med och körde 30 sekunder han med. Sen blev det 30 sekunder plankan och jag stretchade lite efteråt.

Käkade några mackor med prästost och marmelad till middag samt en stor kopp te. Satte mig vid datorn och kom på att jag inte tagit något kort idag och att batteriladdaren var på jobbet och inga laddade batterier hemma. Men fan fan fan. Kom då på att jag igår fotade norrsken från vardagsrummet precis innan jag lade mig. Norrskenet var av det blygare slaget, svagt svagt och gömde sig bakom vår stora gran. Kollade kortet och det var taget 00:03. Snygga reflektioner i vattnet hade det också och stjärnorna syntes bra, så ett dagens foto var i alla fall taget. Puh, hade varit jobbigt att missa eller behöva åka och hämta ett batteri på jobbet.
Slötittade på TV och upptäckte att Jasha nog har kissat i fåtöljen :-( Tvättade dynan förra veckan och den har stått på tork men nu var det en fläck i fåtöljen där dynan skall ligga. Får ta hjälp att bära in den i tvättstugan i morgon eller om det är fint väder ut i trädgården och spola vatten och rengöringsmedel rakt igenom. Men jag undrar ju vad som tagit åt honom, har han varit instängd här nere eller något sådant.


Inga kommentarer: