24 september 2015

Dag 267 - En mötesdag till

Suck idag var jag om möjligt ännu tröttare och hela dagen var fylld av möten idag igen. Dessutom han jag inte förbereda ett möte jag skulle ha på fredagen. Kände mig så oerhört stressad. Har bokat av flera dagar i min kalender för en specifik grej men ändå kommer bokningar på möten jag måste säga nej till och så återkommer de och säger att jag måste vara med osv... hatar när stressnivån går upp så mycket att jag inte hinner tänka.

När jag körde hem var det regnigt ute men ett fint ljus. När jag kom fram till en av ängarna som ligger vid 97:an så stannade jag bilen. Jag hissade ner rutan, satte upp stativet och kameran inne i bilen och knäppte dagens bild. Gillar tredelningen i den eller om man skall säga att det är fyra delar.

Efter jobbet åkte jag hem och bytte om medan Henrik fixade mat till barnen (mycket tacksam för det). Jag gick ut och gick och jagade några geocache men tyvärr var 2 av dem sådan där ingen verkar ha hittat objektet på länge och den tredje var för svår plus att det var för mörkt. Jag kom hem efter en kort promenad även idag, bara 5,4 km. Saknar mina milpromenader men ibland kommer livet och familjen i vägen för det. Idag var det meningen att vi skulle sitta ner tillsammans och bestämma var vi skulle åka men så blev det sen inte riktigt. Så jag hade kunnat promenera en timme till. Vi han kolla på lite mer hotell i alla fall. Jag fick göra min jägarvila och planka själv idag. Plankan gjorde jag på knäna pga ryggen. 4 minuter och 10 sekunder var dagens tid. Nu börjar det bli galet länge.

Måste kliva upp tidigare i morgon, måste förbereda ett möte. Måste upp tidigt, måste.


Inga kommentarer: