19 september 2015

Dag 262 - Ännu mer geocaching i regnet

Sovmorgon idag, slöande framför datorn och sen till Luleå med Herman. Herman fick plocka en cache på vägen till Luleå, den jag hade tagit i onsdags. Han gick rätt på den och var så galet stolt.

Vi köpte kläder till honom, fikade och sen gav vi oss av på geocaching igen. Vi började lätt trodde vi men en bil stod parkerad med en person i bredvid Pillret vilket gjorde att vi inte kunde leta där. Så vi gick vidare. En mystery cache som var så lätt att vi inte ens behövde besöka de falska ursprungskoordinaterna blev vårt nästa mål, den tog vi lätt.  Styrkta av hur bra vi plockade den gick vi vidare. Men Felia gäckade oss och det var mycket folk runtomkring. Luleå Centralstation hittade vi lätt efter ett snabbt stopp inne på centralen för att Herman ville kissa. Det var tydligen en riktigt sunkig toa där inne.

Sen så gäckade nästa oss. Så jag tog ett foto på en väghyvel istället, enda fotot idag så då får det vara dagens bild.
Vi knatade vidare till nästa som var en så sjukt cool cache. Helröret gjorde oss inte besvikna. Men sen på väg till nästa cache öppnade sig himlen och när vi var framme i parken där den skulle vara så var parken full av folk. Luleå hockeyfans som skulle tåga till arenan. De hade tänt eldar och höll precis på att tåga ut med buller och bång. Men i parken var även en massa stånd från skördemarknaden så vi kunde knappast börja klättra i träd eller något sådant. Vi var genomblöta och snabbade oss till bilen istället för att åka hem.

Vi körde med thaimat och en timme efter middagen var det dags för jägarvila och planka, 3 minuter och 20 sekunder vardera. Jag klarade jägarvilan men det hade inte gått med några fler sekunder i sag, jösses vad benen skakade. Plankan var värre körde halva på fötterna och andra halvan på knäna för ryggen bråkar fortfarande med mig. Herman löste kuben samtidigt och glömde tala om för mig när jag var klar så det blev 3 minuter och 33 sekunder istället. Busunge.

Sen blev det film i soffan med Henrik, laptopen i knät och Emilian liggande på mina armar.

Inga kommentarer: