14 september 2015

Dag 257 - Konsten att hålla sig vaken och sen leta grejer

Inte kom jag i säng i tid. Klockan han bli över 11 innan jag sov och då skulle väckaren ringa 03:50 för att jag skulle hinna läsa igenom några saker innan jag for iväg. Det gick rätt bra att kliva upp ändå men visst var jag trött. Hade vaknat flera gånger under natten och kollat på klockan.

Lyckades sova lite i taxin och på flyget däckade jag totalt så väl framme på Arlanda var jag i alla fall inte helt död. Fick vänta 45 minuter på kollegan och sen tog vi oss till kunden där vi satt i möten hela dagen. Men de var så intressanta att jag faktiskt inte kände av tröttheten så jättemycket. Hade en dipp efter lunch. Vå åt för övrigt på en väldigt anonym restaurang, Restaurang Treklövern, LRF:s personalmatsal, som hade suverän mat.

Efter mötena gick jag och kollegan via en geocacherunda till vårt hotell. Lämpade sedan av lite grejer på hotellet och gick vi till ett café där vi försökte summera dagen innan vi gick tillbaka till hotellet och lämnade datorer mm och tog en promenad till Oljebaren för middag (efter tips från @Filippanna på twitter) Stannade på en bro och tog ett foto på några hus. Enda fotot för dagen så det får ju vara dagens bild.
Vi åt en helt ok Bjärekyckling men massor av smaker som fänkål och citron. Jag tog en chokladmousse med olivolja som var god men lite väl mastig. Efteråt tog vi oss en ny geocacherunda på stan, den gick rätt dåligt, vi hittade inte flera av gömmorna. Men det var skönt att få röra på sig lite. När vi var ute ringde Herman som snart skulle lägga sig, han ville att vi skulle köra vår jägarvila och planka i telefon men jag kunde ju knappast göra det stående på Atlasgatan i Stockholm. Lovade fixa mina när jag kom på rummet.

Jag fick dock fruktansvärd kramp i min mage, trodde först det var mensvärk men det kan också varit pga chokladmoussen. När jag kom till mitt rum trodde jag att jag skulle kräkas men det lugnade ner sig. Jag tvingande mig att göra övningarna eftersom vi hade ett uppehåll igår. Plussade på den tid vi skulle ökat med igår och stod 2,5 minuter. Jägarvilan gick faktiskt bättre än vad jag trodde men plankan var rätt jobbig. Mådde inte bra.

Fäll ihop på golvet, hade jag varit vaken i 20 timmar och höll på att somna där på golvet. Fick kravla mig ut i badrummet ch borsta tänderna och sen ner i sängen.

Inga kommentarer: