16 december 2006

Jul jul strålande jul...

Julen närmar sig och det betyder julbord. Idag avverkade jag julbord nummer två. Den här gången med sambons jobb. Vi var på Bryggeriet i Luleå och deras julbord var inte mycket att hurra för tyvärr. Ganska lite grejer att välja på och tråkiga saker. Den gravade laxen var dock väldigt god.

Sen var det alldeles för ljust i rummet, ingen direkt julstämning där inte. Henriks jobb har oxå ganska tråkiga tillställningar. Ingen sång, inget prat bara sitta vid bord med några stycken och äta och sen börjar folk droppa av. Känns ungefär som när man är på lunch.

Eftersom det var fredag så fanns det typ ingenstans mer än Olivers att gå på och det misstaget gör jag inte om denna vecka oxå, mina lungor har preis repat sig från förra gången. Lite trist att vara uppklädd och få åka hem direkt efter middagen.

Ungenrna som var hos några av våra kompisar i Luleå blev grymt besvikna när vi kom och hämtade dem kl 21:20, de ville så gärna sova över där. Men jag far ju inte så gärna till Luleå fram och tillbaka bara för att hämta dem om jag inte måste.


Om någon undrar hur årets juloutfit såg ut så blev det det här:
En svart liten spetsbolero jag köpte för att ha på DM-konserten i somras men så blev inte fallet. Min "riding skirt" som jag köpte för att ha på Dark Angelpremiären hösten förra året och korsetten jag köpte nu i höst för att den kändes julig. Till det mina snygga svarta mormorskängor.

Framifrån, bakifrån och så har sambon valt att zooma in på det han gillar mest med korsetten ;-) Bilderna är bättre i stort format så klicka på dem.

Jag kan meddela att äta julbord iförd korsett är en utmaning. Kanske tur att det inte var så god mat :-)


Andra bloggar om: , , ,

7 kommentarer:

lillaEgo sa...

Tur att Du inte var på samma julbord som jag var på för då hade tuttarna ploppat över.
:)

Det är tråkigt när maten är till besvikelse men det är minst lika tråkigt när maten är supergod men man bara pallar att äta hälften av grejerna.

eatfrog sa...

Dendär känns julig? Vah?

Iofs, vad vet jag, jag vet inte vilka kläder som är juliga och vilka som inte är det. Röda kläder är väl jul?

För min del får det bli jeans och skjorta, riktigt nytänkande. ;)

Béatrice Karjalainen sa...

De knallröda blommorna kändes juliga helt enkelt.

Du får väl jula till dig med en slips oxå :-)

Anonym sa...

Oh la la, va läckert. Jag vill också ha en korsett. Får nog önska mig en av mannen i julklapp.

deeped sa...

oh lalal...

Anonym sa...

OJOJOJ.. vilken klyfta.. Tänk att få lägga den där emellan.. (blyg)

Du är fin !

Anonym sa...

Kan jag inte få... Känna på dem ?