24 april 2007

Är bröst så intressanta?

Skrev om bröst häromdagen och plötsligt hade jag kring 40% mer besökare än vanligt i bloggen och de flesta kom in via bloggar.om/bröst. Man blir ju lite nyfiken på vad de som sökt på bröst på bloggar.se/om har förväntat sig att hitta.

Var det:
Statistik över vilka som har störst bröst (Hmm det gick ju bara upp till D-kupa)?
Allt om bröstplastik?
Hur man gör en bröstundersökning (viktig att veta)?
Reportaget om Carolina Gynnings bröstförminskning?
Bröstmuskelövningar?

Eller letade man bilder på ett bröst, varsågod här bjuder jag på en:

Eller eftersöktes något annat?

Kanske var det Bounce-O-Meter ni letade efter för att se hur olika bröst beter sig i utan och i olika BH:ar :-)

Fotot är taget av Kent Ola Lännerö i Boden under en paus i fotograferingen av Vincent (när han var 7 månader) . Kent Ola knäppte bilden utan att varken jag eller Vincent märkte något.

Klicka på bilden för att få se den lite större.Om nu bröst är så intressanta kanske man skall börja pinga intressant så fort man skriver om tuttar :-)

Så kom igen berätta vad är det som är så speciellt med bröst?

Andra bloggar om: Andra bloggar om: , , , ,

16 kommentarer:

Anonym sa...

Det funkade tydligen…

Béatrice Karjalainen sa...

Tydligen var det intressant :-)

Tobias Struck sa...

Jag funderade faktiskt över detta häromdagen, när jag såg att kanal 5 sände ännu ett i mitt tycke meninsglöst program om kvinnor som förstorar brösten. Men uppenbarligen finns det ett sug efter stora bröst och media om bröst. Kan det ha med för tidigt avbruten närhet till modern att göra? Nu skall jag genast skriva om bröst, så att jag får fler besökare till min blogg. Naturfolks bröst brukar passera utan att kallas pornografi - så jag satsar på det för att undvika porrstämplen...

Och Blogge, SNÄLLA, häv förbudet av mig på din fina blogg. Det var fult av mig att retas, men jag lovar att vara snäll om du ger mig en till chans!

Anonym sa...

Jättefin bild, Bea!

Béatrice Karjalainen sa...

Malwa: Visst är den. Ett av mina favoritfoton. En annan favorit visas på http://beastankar.blogspot.com/2006/08/favoritbild.html (tillsammans med bilden jag visade här).

Bröst behöver inte vara sexuella, i bilden här tycker jag de mer visar på närhet och en funktion. Och sällan får jag höra "men gud vilka stora bröst" när folk ser just den bilden utan det verkar som om brösten blir det sekundära. Har en en del nakenfoton på mig själv tagna av samma fotograf (en av bilderna finns i bloggen och förövrigt är min bild längst upp tagen vid samma session men där ser man ju bara delar ansiktet som råkar vara beklätt) och vissa av de bilderna har just orsakat kommentarer om bröststorlek och då är de ändå inte amningsstora.

Jerry sa...

Jag gillar bröst och skäms inte ett dugg för det. Så visst klickar jag där det skrivs om bröst...(;-)

Jah Hollis sa...

En bild säger mer än tusen ord.
Den är svar nog tycker jag.

Béatrice Karjalainen sa...

Jah Hollis: Que? Menar du att de som letar bröst främst söker vardagsbilder på bröst? Eller mer vill se bröst i största allmänhet?

Jah Hollis sa...

Man ska inte ge sig in i sådana här diskussioner. Det är som när fan läser bibeln och så vidare.
Jag tycker bara att bilden utstrålar livsglädje. De flesta av oss tillbringar mycket av vår första vid nära ett bröst, eller två och på något vis associerar vi väl det med något positivt. Jag vet inte. Jag är inte Freud.
Kanske betyder det att det är väldigt trista ämnen i bloggvärlden i allmänhet. Och att man kollar det som sticker ut. Sorry det var inte meningen att vara en vitsighet. ;-)

Béatrice Karjalainen sa...

Kan ju vara så att det bara är trög. Nu fattar jag hur du menar.

rigg sa...

Jag tror faktiskt att "bröst" är det vanligaste sökordet till min blogg genom google. i allafall om jag tittar över en längre tid, visst, det var många som undrade hur mycket klockan var när vi ändrade till sommartid, många som sökte på semlor i februari, påsk i påskas o.s.v. men bröst har en strid ström google-träffar. Häxor och spöken med men jag tror brösten är #1. *hahaha* ska kanske skriva något bröstrelaterat och lägga en andra bloggar om: bröst etikett oxå, det har jag aldrig gjort ;)

Béatrice Karjalainen sa...

Rigg: Bröst är tydligen alltid hett.

Anonym sa...

Ja dom är intressanta!
Jag har varit intresserad av bröst sen mellanstadiet. Stora och naturliga skall dom vara. Når dom är stela av silicon försvinner attraktionen. Fast det kanske funkar med mordenare metoder.
Denna böjelse är begränsande för mig och jag hoppas jag växer upp nån gång:) Är 35 nu.
Bounce-o-metern var bra.

Anonym sa...

*suck* Är inlägget ytterligare en attack mot manlig hetrosexualitet? Jag hittade det genom en annan blog men vad gör det dig om någon är överdrivet förtjust i bröst? Män (och en del kvinnor) gillar bröst. De ger sexuell njuting och är allmänt tilltalande. Pseudofreudianska analyser betakar jag mig för...

Béatrice Karjalainen sa...

Rubialess: Inlägget är inte en attack på något alls. Jag var bara så förundrad över den stora ökningen trafik bara för att jag skrev ett inlägg om bröst (alltså inte detta inlägg som du kommenterade). Det gör inte mig ett smack att vissa är förstjusta i bröst, jag funderade precis på det som stod i inlägget.

Anonym sa...

Det är många som söker på bröst tydligen.