01 januari 2020

#beas365project2020 - Skall jag orka ett år till

Jag har velat en massa om jag skall fortsätta fotografera varje dag i ett år till eller om 5 år skulle få räcka. Funderar på att ändra om lite i år och släppa in annat än foto. Kanske skrivandet och försöken att rita kan få vara med. Så ett 365-projekt med skapande av något slag istället. Men tills jag bestämt mig så får jag ju fota. Så årets första dag åkte jag ut till Björnsundet och tog denna bild. Jag tog förstås flera bilder men denna var den jag tillslut tyckte bäst om. Velade en massa och frågade på Twitter. Det var ganska 50/50 mellan bilderna.

Har inte bestämt mig för hur jag skall göra här i bloggen, om jag skall lägga upp alla bilder från en dag eller bara dagens bild. Jag börjar med bara dagens bild och så får vi väl se sen. Skall försöka skriva lite om bilderna eller till bilderna.

Just den här stör jag mig lite på stenen men samtidigt ger den en liten förgrund att vila i en liten stund. Jag tycker om färgerna väldigt mycket och att det blev ett rätt bra djup i bilden. Det jag ville fånga var det lilla stråket med fruset vatten utan snö på, det var det som hade fångat mitt öga från vägen och jag tycker att det framträder lagom mycket. Huset gör att man kanske dras dit lite väl mycke i onödan men jag kan inte flytt ett hus och annan beskärning blev knas. Den andra bilden som de på Twitter fick se saknar överlappet mellan träd och berg och gav ett lite mer ödsligt intryck. Ni kan se den på Twitter (och nu när jag öppnar upp den så får jag fundera igenom om inte den är bättre, gahhhhh....).

1 kommentar:

Bert Bodin sa...

Heja heja heja ...

Ser att det händer saker här på bloggen. ;-)