06 november 2005

+Bloggläsande -Sovande

Hepp, man skall inte sova mitt på dagen för så är det omöjligt att gå och lägga sig någorlunda tidigt på kvällen sen. Dessutom tog jag en kopp te. Ja jag vet att man inte skall dricka te när man har järnbrist (det hämmar upptagningen av järn) men det är svårt att låta bli när man är "teist" och dessutom fått gott te skickat till sig från England.

Roade mig ikväll med att läsa några av mina favoritbloggar, ni hittar dem här till höger. Några av de saker jag fastnade för var:
En glamourprinsessas dagbok visade bilder på olika kasettband vilket fick mig att bli nostalgisk. Alla dessa underbara blandband man hade (ja jag har förvisso mina kvar i en kasse i källarn). Minns lyckan när man fick ett band av en kompis eller pojkvän med bra musik på. Minns en gång när jag åkte tåg till Trollhättan och delade kupé med en urläcker kille som heter Michael. När han skulle kliva av tåget väckte han mig och räckte över en kasset med Trancemusik på, gav mig ett leeende och försvann. Det bandet gick sedan ofta i min freestyle. En annan bra sak med kassettband var att mina pojkvänner alltid hade samma musiksmak som mig (konstigt va?) och de köpte Depeche Modes LP-skivor de med och då behövde jag inte spela mina egna utan spelade in deras på kassettband, så alla mina DM-vinyler är ospelade Hur som helst hade ju Karolina missat Tracksbandet, hur kan man missa denna kultgrej? var tvungen att leta reda på ett och scanna in åt henne.

Affs matblogg verkar ha dött :-( Trist för tanken var god. Vi skulle samla bra recept där, sådant vi provlagat och rekommenderar till andra samtidigt som andra då kan kommentera hur de upplevt maten. Lite som ICAs testlagare.

Aglio e olio får mig som vanligt att längta efter godsaker samt att resa till Italien. Bloggen innehåller inte bara underbara recept utan även bilder som får en att vilja sätta sig på ett plan bums.

Anna & Co. formulerar sig alltid så bra, hon sätter ord på sådant man går och tänker på själv men aldrig får ur sig. Ofta rör det sig om föräldraskap. Anna är en härligt person som bryr sig om sina medmänniskor. Läs gärna hennes hyllningstext till Carl Z så förstår ni. Jag har inte alltid samma åsikter som Anna men hon får mig att tänka till, reflektera över mina egna ståndpunkter.

Tingsnotarien uppdaterar alldeles för sällan, den bloggen får mig att må tokbra och jag skrattar gott och blir alldeles lycklig när det finns något nytt att läsa. Tänk på att 7 vindruvor motsvarar 1 annan frukt.

Ser att även Marmelad varit på sjukhusbesök, stackarn. Skickar en varm hälsning till dig! Hmm varför tänkte inte jag på att blogga via mobilen när jag låg på sjukan. Måst genast koll upp hur man gör :-)

1 kommentar:

Béatrice Karjalainen sa...

Problemet är ju att man inte får ha mobilen påslagen inne på avdelningen. Fuskade lite när jag tog mina blodfoton.