25 november 2005

+Fultal -Vinter?

Idag blev jag uppmanad att räkna ut mitt fultal och mitt resultat blev:

Ditt Fultal är: 297
Du tillhör Fultalsgrupp 6
Ditt
Fultal är över Socialstyrelsensrekommendationer.

Analys: Jojo, här har vi legat i!
Du ligger över vad socialstyrelsen anser som normalt och är du inte gift ska du nog ta och fundera över om du kan pressa in ett bröllop i nästa veckas schema. Detta för att visa att du aktivt gör något för att bromsa dit skenande fultal. Vad du behöver är att slå dig till ro med en man/kvinna och börja leva ett normalt liv där dubbelmackor och kebabspett är maträtter och inget annat! Men var vaksam, även i ditt radhusområde kan farorna lura bakom närmsta häck: Swinger-grannar som lockar med car-key-partys är en vanligt förekommande frestelse som lätt kan dra dig längre ned i fördärvet. Se även upp för oväntade kombinationer som "föräldramöte och blandbar" eller "twister och bastu". Dessa och andra, till synes harmlösa tillställningar, kan sluta i tragedi.

Skalan är 10-gradig så jag hamnar ju nästan i mitten så om ovanstående är beskrivning på det relativt normala vill jag inte ens tänka på vad 7-10 får för beskrivning :-) Eller är det de som har 7-10 som kommer bjuda in till car-key-partys eller twister och bastu? Får väl försöka hålla mig från att svara ja på sådana inbjudningar :-)

Får väl fråga sambon om han kan fixa så att vi kan planera in ett bröllop nästa vecka. Är nämligen av den åsikten att mannen skall fria och så länge Henrik inte får tummen ur lär jag aldrig bli gift.

Var fasiken har vintern tagit vägen? Tänkte jag skriva när jag satte mig i bilen och for från Luleå vid 16-tiden men ju närmre Boden jag kom destom intensivare snöade och väl hemma så låg det nästan 5 cm snö på backen. Men jag tvivlar på att det blir liggande så länge med tanke på det väder vi haft de senaste dagarna. Lite snö skulle inte skada så att det blir ljusa ute för nu vet jag inte om det är de dåliga blodvärdena eller mörkret som gör att jag nästan tuppar av i bilen på vägen hem.

Idag hade mina byxor jag har beställt från ebay till julfesten kommit och de var precis lika sköna som de såg ut på bild. Skulle beställt ett par till att bara ha här hemma och mysa omkring i. Hmm kanske skulle önska mig ett par till i julklapp. Passar även på att visa upp baksidan på kimonotoppen.

Igår beställde jag även grejer till att göra ett armband. En Harmony Ball och några små silverpärlor som klingar när de slår mot varandra samt svarta och röda Swarovskipärlor och ett balisilverlås. Hoppas bara grejerna kommer fort så jag hinner göra armbandet.

Bilden på Harmony Ball från Jewellry by MagPie.

Hmm ungar är konstiga. Mendan jag satt och skrev det här kom Herman och sa att det var gult på hans tå och så kollade då har han en stor infektion i stortån och alldeles varigt. Klämde ut massor med var och tvättade rent. Får kika på det i morgon och se om det blivit något bättre, lite lur på att hans nageltrång slagt till ordentligt och infekterat tån. Bläää!!!!

4 kommentarer:

eatfrog sa...

"Ditt Fultal är: 1
Du tillhör Fultalsgrupp 1

Du är frikyrklig."

Vafan! Dåligt test! D:

lillaEgo sa...

Jösses, vad Du beställer saker jämt. Skiter Du pengar?
:)

Har Du kollat in denna sida?
http://svensk.lemonad.org/tidning/
Din blog finns med under flera olika datum.

Anonym sa...

Hm...tillhördegrupp 5 och låg i riskzonen. Låter oroväckande...

Béatrice Karjalainen sa...

eatfrog: Oj, 1 är det möjligt att få så lågt ;-)

lillaEgo: Skiter inte alla pengar :-) Äh kan man köpa ett par brallor via ebay för 150 kr istället för krånga sig ner på stan prova 30st och sen hitta ett par som sitter snyggt för 500 kr så är det ju smidigare att beställa. Fördelen med att beställa är att man oftast får alla måtten sen är det bara att ta fram måttbandet och kolla om de kommer passa eller inte. Men iland blir det ju fel oxå som när jag betällde min första korsett. Den satt INTE bra.

He he så det stackars cronjobbet har fått med mig flera gånger i "tidningen" :-)

Anders: 5 var väl ingen fara det är ju helt normalt ju :-)