07 november 2005

+Egosurfning -Föräldrar

Idag hade jag tråkigt på jobbet en stund och ägnade mig åt egosurfning eller rättare sagt jag googlade på mitt namn. Är jag den enda Béatrice Karjalainen i hela världen? Jag får inte upp träffar som handlar om någon annan än mig. Helskumt, eller är det så att alla andra Béatrice Karjalainen helt enkelt inte vill synas på webben alls? En annan sak man kan roa sig med tråkiga dagar är Googlefight. Låt Google avgöra vem som är bäst :-) Innan jag går och lägger mig på kvällen brukar jag kolla besöksstatestiken för några av de webbplatser jag har. Det är alltid kul att se hur folk har hittat till dem. Ibland blir jag lite extra nyfiken dock, bla är det någon som sitter på Södra Sunderbyns Kabel-TV-nät som då och då hamnar här i bloggen genom att söka på Bea blog, en annan gång var det någon som satt i Kallax som hade sökt på Béatrice Karjalainen, undra vem det var. Lite mer underliga träffar kom från kcal kalkon och spenat och just nu är sökordstopplistan:
  • skräckfilm
  • iaudio u2 blog
  • opera princess tårta
  • älgköttsgryta
  • tim burton corps bride
  • kent nma
  • rabatt kod ginza
Om jag hade sökt på några av de orden och fått Beas Tankar, Åsikter och Funderingar som resultat inte fasiken hade jag klickat på den länken då.

Kände mig fortfarande lite för risig för att träna så spinningen blev inställd idag. Istället gick jag på ett föräldramöte på Hermans avdelning. Vi var hela 5 föräldrar som representerade 7 av de 17 barnen där. Visst föräldramöte är väl inte det roligaste man kan gå på, de är rätt trista faktiskt men man kan väl offra de 90 minuter det tar? Om inte annat för att få fika lite :-) Som vanligt var jag sen, idag pga av att bommarna på järnvägen gick ner precis när jag kom fram och det ställde sig en bil i kloss bakom så jag inte kunde vända. Men trots min sena ankomst blev jag på något sätt sekreterare. Hmmm, måste åter igen jobba på min image. Eller så ger jag upp och köper en "sexy secretary" dress (kjol och skjorta) från Lip Service ;-)

Mitt B12-prov var visst bra, men enlig den info jag läst kan man inte lita helt på det värdet utan 2 andra värden skall inte vara förhöjda för att det skall vara utom fara. Har ännu inte fått svar på de proverna, eller rättare sagt jag glömde att fråga om de värdena när jag ringde idag. Tycker det är så jobbigt att man inte kan få ett telefonsamtal som säger allt var bra, utan att de bara hör av sig om något inte var bra. Vad hände med positiv feedback? Det sägs ju stärka människan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, det där med besöksstatistik kan vara riktigt kul. Till slut lär man sig känna igen vissa filurer.

Men en mystisk besökare kvarstår:

http://ogonblickinorr.blogspot.com/2005/10/et-tar-kontakt.html

Är det du? :-)

lillaEgo sa...

Jag roar mig också med att kolla besöksstatistiken ibland. Det som folk oftast får träffar på hos mig är ordet Fitta och bilden Heart.
Folk är intresserade av lite lika olika saker.
:)

Béatrice Karjalainen sa...

Bert: Nepp det är nog inte jag, tror inte det i alla fall, men det vore kul att lämna sådana spår efter sig.

lillego: Jadu folk är intresserade av lite allt möjligt. Hmm man kanske skulle testa att skriva lite fula ord på sidan för att öka antalet träffar :-)