28 november 2005

+Träningsnarkomanbeskyllningar -Bil

Ibland undrar jag hur jag tog mig igenom 4-årig teknisk och sen Systemvetarprogrammet på högskolan (LTU var en högskola på den tiden) för min hjärna verkar inte vara den smartaste på denna jord direkt. I morse lämnade jag bilen på verkstaden för att få en ny rem och eventuellt nya fästen till ljuddämparna (om de hade tid). Jag tog bussen till jobbet (det är rätt behagligt att åka buss faktiskt) och hem fick jag lift med Jan på jobbet. Väl hemma (något senare än vanligt) lagade jag middag och åt, kikade på klockan och såg att jag nu var sen till spinningen så det var bäst att lägga på ett kol. Hämtade ryggsäcken för att kolla att allt var med, sen undrade jag var bilnyckeln var. Hmm då slog det mig, bilen är ju inte hemma (undra vad som hade hänt om jag hade lämnat reservnyckeln på verkstaden då hade jag väl sprungit ut med bilnyckeln i högsta hugg och undrat vem som stulit bilen).

Han därmed inte på spinningen så det fick istället bli en promenad till gymmet för styrketräning och sen en promenad hem igen. Väl på gymet körde jag mitt program plus en drös övningar till som såg kul ut. Hmm undra om mina muskler kommer hata mig i morgon (fast nogge påstår att de kommer älska mig och att de bara är lite dåliga på att visa det *s*).

Väl hemma blev jag sedan beskylld av ovan nämda person för att vara träningsnarkoman, men han är definitivt medskyldig vilket han bestämt nekar till. Men det var han som sparkade ut mig i ur och skur på promenader och fick mig att inse att det var rätt skönt att röra på sig lite varje dag. Nu påstår han att jag är i mer behov av en demotivator än en motivator. Vi får väl se, jag tränar så länge som det känns roligt och skönt. Och mina armar börjar uppvisa muskulatur utan att jag tokspänner dem. Kanske inte syns för ett otränat öga men jag är ju van att se mina armar som totalt muskellösa. Om jag ligger i nu fram till julfesten kanske det tom syns lite mer då så min kortärmade topp gör sig ännu bättre :-)

Såg på Wallanders Afrikanen idag, ingen höjdarfilm direkt, snacka om att de drog slutsatser utifrån inget alls i den filmen. Irriterande men men jag betalade inget för att se den. En tjej på jobbet hade hyrt den och lämnade den vidare till mig (som nu får försöka komma ihåg att lämna igen den).

Inga kommentarer: