10 november 2005

+Svimningskänsla -Förstånd

Ok jag erkänner jag är inte så jävla smart. Idag stressade jag iväg till Porsöhallen för att köra Body pump. Jag intalade mig själv att jag orkade ju 4 dagar före jag fick veta att jag hade lågt blodvärde så varför skulle jag inte få orka 6 dagar efter blodtransfusionen, jag menar jag har ju högre blodvärde nu och borde ha mer ork. Halvägs in i passet ungefär insåg jag hur jävla korkad jag är. Orken försvann och jag trodde jag skulle svimma. Men jag bet ihop och körde resten av passet så gott det gick. PUCKO!! Resten av dagen var jag helt väck i både kropp och knopp.

På kvällen efter ungarna lagt sig tog jag dock en lugn promenad på 33 minuter, behövde frisk luft och det piggade upp mig lite.

Fortsatte vara asocial på jobbet idag, men nu skippade jag fikarummet och tog mitt fika och en bok (The Science of Discworld II: The Globe) och satte mig i soffan. Det var så skönt, alldeles tyst (förutom Lars Winnerbäck i lurarna då) och inga konstiga blickar. Det var verkligen rast.

Min The Descent från http://www.discshop.se/ är skickad idag oxå, så med lite tur har jag den i morgon redan. Kanske kan man ha filmkväll i helgen då.

Jag har anmält mig till en kurs i orientalisk magdans på lördagar. Det skall bli spännande att se om det kan vara något för mig. Nogge hade ju det som en lösning på mitt deppande i början på oktober så kanske det fungerar vi får väl se :-)

Inga kommentarer: