11 november 2005

+The Descent -Bebislängtan

Posten har överträffat sig själva igen, när jag kom hem låg min The Descent som http://www.discshop.se/ skickade igår på köksbänken. Men det tragiska är att det kan dröja en evighet innan jag får se den. Nu på söndag trodde jag att det skulle bli av men det verkar som sambon bokat upp något för sig så och jag vill absolut inte ta det ifrån honom han har inte varit iväg på något på en evighet (dessutom är det ju fars dag, eller betyder det att han skall vara lite extra mycket pappa den dagen? I så fall kan jag ju dra med gott samvete :-) ). Ja ja jag har ju väntat på filmen i en halv evighet så någon/några veckor till dör jag ju inte av direkt. Men den ligger där och är såååå lockande men jag vågar inte se den ensam även om mörkret i källaren (lampan i TV-rummet har pajjat) skulle göra det extra stämningsfullt. Lite deppigt är det ju dock om det inte blir film på söndag för då kunde ju hela det härliga filmgänget och det finns ju alltid risk för att någon inte kan någon annan dag vi bestämmer. Men å andra sidan är det ju jag som eventuellt inte kan på söndag och det är ju min film så det finns ju ingen risk att de ser den utan mig i alla fall :-)

Igår råkade vi ut för dilemmat sprucken kondom, inte kul alls så idag blev det intag av akut p-piller. Min mens har ju betett sig lite underligt på sista tiden och jag har ägglossning relativt snabbt efter mens så jag ville inte chansa. Känns konstigt att stoppa en stor dos hormoner i kroppen när jag inte käkat p-piller på 5 år. Biverkningslistan till tabletterna var inte kul läsning:

Följande biverkningar är mycket vanliga (fler än 1 person av 10): Blödning ej relaterad till menstruation, illamående, buksmärtor och trötthet.
Följande biverkningar är vanliga (fler än 1 person av 100): Blödningsrubbningar, yrsel, huvudvärk, kräkningar, diarré och bröstspänningar.

Blödningar är ju det sista jag behöver så här strax efter mens och med blodbrist.

Alla borde gå på BODYBALANCE® på fredagar, man är som en ny människa när man kommer därifrån. Idag fick jag dick ägna en del av passet att stressa ner från stressen på väg dit, varför måste vissa ligga i 70 på 90-vägen när jag har bråttom? Sen har jag en jobbig träningsvärk i benen sen mitt pass med BODYPUMP® igår och vissa övningar var inte sköna alls idag. Men avslappningen var lika underbar som förra gången, jag höll på att somna tillslut.

Matdagen idag var ingen höjdare, en Rustikbit från Shellmacken till frukost (Havrebröd med ost, skinka, smörgåsgurka och tomat) var väl ganska ok tillsammans med ett äpple. Luchen blev en katastrof, hade med mig lunchlåda (Beas kebablåda) men så kom det ett mail på morgonen att jobbet skulle bjuda på lunch för att att fira en affärshändelse. Hmmm du klickar det i huvudet förfrågan om jag åt smörgåstårta (för er som inte vet så har jag svårt att äta saker som grädde, majonäs och vitt bröd, 3 viktiga ingredienser i smörgåstårta) eller ville ha en macka från Dagobert handlade alltså om lunch, inte om eftermiddagsfika som var min gissning igår.

Då skulle jag ha tagit något mer matigt än deras leverpatejsmacka, som hade varit lagom att äta på em-fikat innan jag for iväg på träningen. Kunde inte med att plocka fram lunchlådan efter att jag ätit mackan och lådan var ju redan instoppad i frysen dessutom. Åt dock upp min sallad. På eftermiddagsfikat lyckades jag leta fram 2 husmanknäcke och fick skrapa ungefär 3 gram Bregott från botten av paketet Hittade även 2 Brandtskorpor att trycka i mig. Bannar fikaansvarig denna vecka för att han inte ides öppna skåpen och kolla vad som saknades utan bara köpte in te, massor med te och sen drog han på kurs. Till middag blev det fullkorspasta och köttfärssås med pesto till, mmm.

Men jag har fortfarande 420 kcal att sätta i mig om jag skall äta upp mina motionskalorier idag. Och äta bör jag nog göra för på jobbet fick jag höra av en arbetskamrat att jag börjar se utmärglad ut i ansiktet. Fick fråga min rumskamrat via ICQ nu på kvällen om även hon tycker det och fick svaret:
Jo det syns lite på dig att du är sliten, men jag tror inte det har med vikten att göra för du såg helt okej ut innan du fick så lite blod. Du har ju ett smalt ansikte och det hjälper ju inte till. Men blir du bara frisk så går det ju till sig.

Kanske borde jag dra ner på träningen? Vila upp mig? äta upp mig lite? men jag känner mig ok. Usch vad svårt sånt är, får se om min personliga motivator har någon åsikt. Han har ju lovat att hålla lite koll på mig och hojta till om han ser att jag barkar iväg åt fel håll. Men jag fick mig i alla fall en tankeställare idag.

Är lite spänd och förväntansfull inför danskursen i morgon, undra hur många vi blir och vad vi skall göra. Lovar att återkomma med rapport. en får vi se hur det blir med Powerstrike Impact på söndag, vill ju så gärna gå för det är så rackarns kul.

Nä nu skall jag dricka te och sen sova. Förhoppningsvis kan jag hitta något gott att äta oxå.

Inga kommentarer: