14 november 2005

+Motion -Trötthet

Tänk vad lite blod och vila kan göra (förstår varför vissa bloddopar sig :-) ). Höll ju på att dö när jag körde Bodypump förra torsdagen (förvisso oxå pga för lite mat i magen innan). Men idag på spinningen var jag hur pigg som helst och sen körde jag hela mitt styrkeprogram efter det och plussade på både på ben och mage. 65 kg i benpressen kändes rätt lagom.

I morgon är det vilodag men om det inte blir film så tror jag att jag tar mig en lugn promenad, den korta rundan som uppvärmning och sen går jag ner i källaren och övar lite magdans en timme eller så. Måste hitta lite övningstid och tisdagar borde ju fungera bra.

Idag insåg jag varför jag inte ätit Barillas Pesto alla Genovese när jag viktminskade. Köpte en burk häromdagen för jag var såååå sugen på pesto men hade inte tid att göra egen och Barillas gillar jag. Lagade mat med pestosås till idag och jag tog väl kanske 3 matskedar eller nåt sånt på min mat och matade sedan in i VK 241 kcal bara på peston. Hej och hå! Och så går man och gruvar sig en vecka för att äta en kanelbulle :-)

Undra vad sökordsträffarna säger om en som person, en snabbkoll idag sa att folk hamnat i min dagbok på sökorden lackstövlar, Korsett, dåliga blodvärden, hög puls efter motion, tårta kcal, nedstämdhet, magont. Vad säger sökorden om er andra?