05 juli 2008

Rekogniceringstur

Funderar på att ta mig en tur i Bodenskogarna nu när skjutfälten är stängda och man slipper stöta på en massa militärer som skjuter med allt möjligt. Tog en vända med bilen idag bara för att se lite hur det ser ut och om det finns några bra ställen att slå upp tältet. Det är inte gott om öppen mark men några bra ställen verkade det finnas. Skrattade gott när jag körde omkring på Södra sjuktfältet. Där har nämligen nya fänrikar de senaste åren fått i uppdrag att bygga en kuliss. Jag åkte förbi en väderkvarn, ett kulisstorp, en Shellmack men roligast är nog ändå MAX i Centralkröken, där skall jag fika när jag går min tur. Ute på Hattmyran skall det tydligen finnas en stor myra med hatt på. Får ta och fota roligheterna när jag går förbi dem.

Skall försöka plotta ut ett turförslag på Frilufskartan i morgon eller på sändag så kan ni få se exempel på en tur i Bodenskogarna. Såg att på Frilufskartan står det vad som är öppen mark och vad som är ett hygge, det är bra eftersom det inte syns någon skillnad på Terrängkartan. Inte så kul att komma till ett hygge och upptäcka att där går det inte att sätta upp tältet.

Stannade på ett ställe och plockade mig en stor bukett med lupiner, de är vackra och doftar underbart. Nu pryder de mitt köksbord.


Dags att sova skönhetssömn, i morgon skall vi på bröllop.

Andra bloggar om:

1 kommentar:

Anonym sa...

Den stora myran vill jag se :)