07 juli 2008

Vita som pärlor

phpBB 3 installationen till Bushidoklubbens webbplats sket sig så jag gav upp för kvällen och gjorde något jag inte gjort på minst 10 år och skulle gjort igår men han inte. Jag har målat naglarna. Nu glänser de pärlemorvita. Men inte fina, jag är inget bra på att måla naglarna inser jag (borde ju minnas varför jag aldrig målade dem förr heller fastän jag då oftare hade långa naglar)och inte hade jag något borttagningsmedel hemma heller. Får pilla bort det som kom utanför i morgon och sen ta mig till ICA och införskaffa mig borttagningmedel helt enkelt. Nä det är bara att inse jag är ingen nagellackstjej, möjligtvis skulle jag kunna tänka mig att gå och få manikyr när mina pekfingernaglar växt ikapp resten, de har tyvärr blivit avslagna, avbitna mm i större omfattning än resten. Så jag är aningen nagelhalt kan man säga.

Jädrans vad svårt det var att skriva och samtidigt vara försiktig med halvtorkat lack. Hur skall jag kunna klä av mig och krypa ner i sängen innan jag vet att det torkat ordentligt, hur har nagellackstjejer (och killar med lack för den delen oxå) tålamod att vänta på att det torkar, eller har de alla sådana där må grodor odl. som blåser på naglarna?

1 kommentar:

Ann sa...

Man spolar kallt vatten på! :) Det ÄR en utmaning med barn omkring sig. Spillet trillar väl av efter lite handkrämsmassage dagen efter eller så... ;) Är inte heller något proffs, men det kan vara kul ibland. Kylskåpet har en dörrhylla full, till min mans förtvivlan... :D