13 september 2008

Lite avundsjuk

Idag var jag och fikade med 3 vänner, de skulle alla tre på samma fest ikväll. De är sådana gånger jag känner mig så ensam/utanför. Jag blir aldrig bjuden på fest/sammankomster av det slaget. Jag känner helt enkelt inget folk som ordnar dylikt och själv bor jag ute i tjottahejti enligt alla så att bjuda hit folk funkar inte (och jag känner inte ens folk nog för att ställa till med fest). Senast jag var på fest förutom bröllopet (som förvisso var jättetrevligt, men inte den där mysiga tillsställningen där man sitter och snackar med folk, lär känna nya människor och bara småmyser) var i mitten på april då jag fick fara hela vägen ner till Stockholm för att träffa aff-musik-polarna och före den var det en fest i början av 2007 hemma hos Jalle.

Jag får hyra en film och krypa upp i soffan med familjen istället men först skall vi äta tacos. Inte fy skam det heller men jag saknar umgänge med vuxna människor, jag saknar att få samtala, skratta, få klä upp mig osv....

2 kommentarer:

Peter Parnes sa...

Det var ju bara att hänga med på festen!!! Inbjudan var öppen för "alla". Vi satt mest i köket och surrade tills de övriga skulle "gå ut" och jag begav mig hemåt för att sova!

Béatrice Karjalainen sa...

Jag känner ju inte personen ni var hos och jag är inte personen som bjuder in mig själv. Om tre pers sitter och pratar om en fest de skall på utan att säga något till en så känns det inte direkt som att man är bjuden så att säga. Men nu fick jag ju gå och lägga mig tidigt och sova som en klubbad säl i 12 timmar istället.