16 september 2008

Idag var karaten kul

Dagens lektion på karaten var väldigt lugn (skönt för kroppen som därmed orkade med). Vi tränade lite blockeringar och slag mot varandra plus att vi fick känna på hur det är att få en spark i magen och på benet. Men jag säger som första gången, fan vad svårt det är att sparka långsamt, löst och på rätt ställe :-) När man står 3 st och sparkar på varandra tenderar det att bli hårdare och hårdare och man ger igen på nästa person om man själv fått ont.

Min sambo tittade oroligt på mig när jag sa att jag skulle börja träna karate och sa "Bea tänk på att du har noll kontroll på din kropp, du kommer slå ihjäl någon". Och lite har han väl rätt, jag har rätt dålig koll ex. på hur långa mina ben är, missbedömer avstånd hela tiden. Men men förhoppningsvis lär jag mig att kontrollera kroppen innan jag har ihjäl någon av misstag :-)

Jag kommer ha ont i vaderna i morgon, vi stod och hoppade en hel del där vaderna tar stryk, men snygga vader säger man ju inte nej till ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

karate brukade vara kul en gång i tiden, ta det bara lugnt så funkar det :) dock har jag dissat det för länge sedan när jag upptäckte att det inte var min grej. haha. men hoppas allt går bra för dig iaf :)