01 september 2008

Jag kommer få ont

Idag skall jag iväg och köra ett träningspass (BodyCombat) på gymmet för första gången sen i mars då jag provade att köra några pass PSI innan jag sabbade knogen på handen. Innan det hade jag inte tränat något sen i oktober förra året. Foten känns bra, lite öm i hälsenan om jag klämmer på den, samt lite lite ont undertill men det är förhoppningsvis ingen fara. Måste gjuta sulor till mina träningsskor men funderar på att köpa nya först för de jag har nu har jag aldrig varit riktigt nöjd med. Vill ha lite mer dämpning.

Träffade en av mina gamla instruktörer på ICA häromdagen, hon trodde att jag hade övergett dem för att träna bara i Luleå. Tänk om det hade varit så väl. Har betalat 2 gymkort 1 år utan att kunna träna :-( Hon lät glad över att höra att jag skulle återkomma.

I morgon blir det PSI om min kropp inte skriker allt för mycket. Förhoppningsvid har nogge frisknat till lite oxå så han orkar se film. Släpar jag mig till Luleå för att träna borde jag ju få lite belöning i alla fall :-)

Inga kommentarer: