27 september 2008

Far till storstan :-)

Dags att packa ner datorn i väskan och dra till Luleå. Vincent skall på barnkalas på Leos Lekland. Jag skall antingen fika med G eller så blir jag kvar på Storheden och kryper upp i en soffa på Leos och surfar där. Det är det absolut bästa med Leos Lekland, de tänker på oss föräldrar. Gott fika och trådlöst när samt otroligt sköna soffor. Får bara inte glömma att plocka med mig öronproppar för barnen tänker inte på oss föräldrar.

Nästa helg skall jag fika med 2 av grabbarna från Operaxtiden, vi skall på Ruter Retro Café här i Boden, det händer inte ofta att någon faktiskt bemödar sig med att pallra sig till Boden för att träffa mig (fast i det här fallet är det nog mer 50-talsmiljön som lockar mer än en Bea).

Hmm måste nog skynda mig in till Luleå centrum oxå vill inhandla Kusmi Tea Sweet Love, låter som en blandning i min smak.Vinkevink!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

kusmi tea i luleå? var?

Béatrice Karjalainen sa...

I delikatessaffären (hemmagastronomi) i norra hamn finns det. Här i Boden har vi det på kioskpiraten på Ugglegatan så numer måste jag inte åka till storstan längre utan bara gå 300 meter.