15 september 2008

Ingen ork

Idag skulle jag gå till gymmet och köra BodyCombat men orken finns inte, orkar knappt lyfta mina armar alls. Får se om jag orkar med karate i morgon. Får försöka hinna med både verkstad och VC i morgon. Det är underbart höstväder ute och jag bara längtar efter att få ta mig en riktigt lång promenad men det går ju inte när jag är ensam med ungarna. Är lite för hönsig för att lämna dem ensamma hemma ännu. Får väl försöka samla ihop lite ork så jag kan städa här hemma istället. Grannen skall vattna katterna medan vi är borta och hon skall slippa komma in i det bombnedslag som råder här just nu.

Kan inte någon skänka mig lite ork? En liter blod av rätt blodgrupp skulle oxå funka.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trist att du mår så dåligt, jag hoppas VC kan ge dig någon hjälp. Men du ang promenaderna. Låt kidsen cykla medan du går, så gör jag nu för att få mig långpromenader i hyffsat tempo. V som har så fin cykel :) Annars skulle jag aldrig komma ut med tanke på hur mycket M är borta. F cyklar varje dag 2 x 6km och ibland 11-12 km i ett svep.
Hoppas din ork återvänder och att du får börja må bättre snart!

Anonym sa...

oj, glömde visst skriva vem jag är, så du slipper leka detektiv:)
/Magda

Béatrice Karjalainen sa...

Jo så brukar vi göra men Hermans cykel gick sönder i helgen så den måste fixas. Något hände med fotbromsen så den funkar inte.

Skall ringa VC idag så kanske jag kan börja få järndroppet snart igen. Men först måste jag dit på provtagning och läkarbesök. Givetvis skall bilskrället krångla precis samtidigt oxå :-/