16 september 2008

Bilen på verkstad

I morse kom jag på att det finns ju en verkstad här i Sävast så efter jag kört barnen till skolan åkte jag mot jobbet. Svängde in på Kjells och visst hade han tid att titta på min bil. Så jag fick mig en kort morgonpromenad på 24 minuter. Det var kallt ute -3 och en mössa och annat än sandaler med tunna strumpor hade nog inte skadat, men det var skönt. En helt underbar höstmorgon med dimma, underbara dofter och frisk luft.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst var det en härlig morgon! Vi knatade som vanligt till Öf och det var knappt man såg något framför sig i dimman och det var riktigt krispigt i luften, men man kände sig riktigt styrkt efteråt. Inser dock att ett par ordentliga överdragsbyxor måste inhandlas, jag kan ju inte dra på mig täckisar redan...
Skönt att du fått in bilen på verkstan.
Ha det/Magda

Béatrice Karjalainen sa...

Jag köpte ett par från Gneis och de känns riktigt trevliga. får testgå dem någon kväll. Bara att inse att jag kommer få stå och stryka dem efter ev. tvätt eller köpa en torktumlare.

Jag får mig en promenad till i eftermiddag för att hämta bilen (hoppas jag). Men ikväll kanske vi tar cyklarna till dojon, Herman får väl trampa som en tok, det är ju inte så långt in till Prästholmen.