16 april 2007

Urlakad

Idag kom jag mig iväg på träningspass på gymmet för första gången på 3,5 veckor. Det blev ett pass bodycombat och ett pass bodybalance. Nu är jag lagom mör och undrar hur kroppen skall kännas i morgon. Vi hade Lovisa på båda passen, ett energiknippe som får en att ta i och tycka att träningen är rolig även om man helst av allt skulle vilja gå och dö en aning i ett hörn för det är så jobbigt.

Far till Stockholm ett par dagar nu på säljkonferens med jobbet. Har en hel pärm full med papper som skall läsas in till på onsdag morgon så nu är det nog bäst jag går och sover om jag skall orka läsa det jag har kvar i morgon (har bara hunnit ca 70 sidor ännu). Jag kommer nog vilja krypa ihop i ett hörn och dö i morgon oxå men då av tristess. Men förhoppningsvis är det bra väder i Stockholm i morgon så jag kan sitta på ett utekafé och dricka te medan jag läser papperna för sitta instängd på hotellrummet och göra det blir nog aningen tråkigt.

Hmm jag måste ju packa oxå, vinkevink.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha - Där väckte du mitt samvete också. Jag har inte varit på gymet på två-tre veckor.

Men jag har giltigt förfall. Påsklov och förkylning.

:)

Béatrice Karjalainen sa...

Undra om 1 vekca på mässa i Milano, 1 vecka på kundmöten i England och 1 vecka påsk räknas som giltigt förfall. Annars kan jag ju alltid dra till med anemi och en förmaning att inte träna för mycket.