03 februari 2015

Dag 34 - Tröttare än tröttast, helt slut

Sov som en stock i natt, undra varför jag sover så mycket bättre på en gammal skumgummimadrass i ett fönsterlöst rum i källaren än jag gör i dubbelsängen uppe. Men när jag vaknade kändes det som jag nyss hade somnat. Ville inte kliva upp alls. Men man har ju inget val när man måste till jobbet.

Idag har dagen gått åt till möten och förberedelser till möten. Manualen jag skulle skriva får jag skriva i morgon. Då skall jag också sätta tänderna i att designa en app. Har haft lite tankar och idéer nu när jag varit ute på promenad. Får se om de går att realisera i morgon. Hoppas få med en utvecklare att bolla med annars får jag väl dunka igång en testsite i Office365 och leka själv, kan vara roligt det också.

Mötena idag var jobbiga, upphandling, resursallokering, arbetsätt mycket snack, mycket att tänka på, många viljor som skall samsas men vi är ett ganska bra gäng som hade diskussionerna så det leder nog framåt i rätt riktning så småningom. Men efter jobbet var jag helt utpumpad, körde hemåt, hämtade upp Vincent och skjutsade honom till träningen, åkte och handlade, lagade mat, hämtade Vincent, åt själv.

Efter maten så sa varenda fiber i kroppen egentligen åt mig att bara gå och lägga mig, men huvudet snurrade och snurrade, behövde få tänka klart. Så efter att ha fotat lite katter som tyckte att matte (enligt mina katter är nog allt ont som händer i världen mitt fel om man skall tolka deras blickar) är elak som satt massa vitt ute så de inte kan äta gräs och därför käkade ruccolasallad så drog jag på mig andra kläder och gick ut.
Totalt villrådig var jag skulle gå och hur långt, behövde gå 12 km för att komma i kapp, det kändes helt oöverkomligt när jag stod på trappan så jag började sikta in mig på en relativt kort runda, en sisådär 6-7 km. Gick bortåt Dammbron och över den, fanns inget kul att fota där borta idag även om hängbron som vanligt var ganska fin. Svängde in på Bodforsvägen och bort till Hedenbrovägen, tog den lilla omvägen ner till Militärbron (som också heter Hedenbron) och fotade den från andra vinklar än senast. Men mitt 18-55 fortsätter att bråka, idag blåste det inget så vad som gjorde att det såg ut som någon skakat på kameran medan bilden togs fattar jag inte. Någon som har något tips?
Man kan inte fortsätta rakt över på vintern så jag fick vända och då passade jag på att fota ett av värnen som fick bli dagens bild innan jag gick över Hedenbron och fortsatte hemåt.

Men borta på Sveavägen kom jag på att nä det borde hinnas med och orkas med lite längre så jag svängde in Sergantgatan och kom ut vid Coop på Sveafältet. Gick in och köpte mig en äppeljuice. Är så sjukt torr i munnen jämt och ständigt nu för tiden. Gick vidare hemåt genom stan och svängde upp mot Sturegatan, frmme vid 97:an insåg jag att jag nog skulle klara 10 km trots allt om jag bara tog en liten omväg så jag svängde av in mot Sandgatan och svängde runt där borta istället. Fick gå förbi huset när jag kom hem och svänga in på Älgvägen och tillbaka längst med vår gata för att få ihop 10 km. Men den sista kilometern var så sjukt jobbig, när jag gick i djupsnön bakom Lantmanna ville jag bara sätta mig ner och gråta av trötthet. Den kom väldigt plötsligt.

Nå ja jag tog mig runt men gårdagens minus kvarstår.

Tror jag måste ta mig till vårdcentralen och kolla mina värden för nu har magkatarren börjat strula igen och jag är helt orkeslös. Förra gången var dock värdena bra fast jag kände så. Det är ju både bra och dåligt.

På tal om broar så skulle jag kolla upp en sak om skyttevärnen vid Hedenbron och ramlade då över detta dokument - Broarna i Norrbottens län Inventering av kulturhistoriskt värdefulla vägbroar. Nu fick jag något att göra, jag som gillar att fotografera broar :-)


Inga kommentarer: