13 februari 2015

Dag 44 - Smärta

Vaknade med huvudvärk, åkte till jobbet med huvudvärk, hade skitjobbigt möte med huvudvärk, jobbade med processer med huvudvärk. Sen släppte det hjälpligt vid lunch, lyckades få i mig lite mat.

Efter lunch kom nackvärken och huvudvärken smygande igen tillsammans med en brännande känsla i magen som bara blev värre och värre. Pepsiden jag hade tagit vid 9 hade tydligen slutat att verka. Tryckte i mig 2 Rennie hjälpte ca 1 timme sen blev det bara värre och värre. Fick ett trevligt samtal angående en sak jag hade mailat om igår, det händer saker svårt att känna glädje med en brinnande boll i magen. Fick en trevlig inbjudan till Åre som jag nogi nte kan åka på pga att den är på skolavslutningsdagen och Henrik är borta då, lite svårt att dra till Åre fredag-söndag utan att ha någon som ser efter barnen. Typiskt.

Provade att trycka i mig 2 Rennie till innan jag åkte och hämtade sambon kl 17, inget hände. Vi svängde förbi McDonalds, jag köpte en jordgubb- och banansmoothie, den lindrade lite en stund. Svängde förbi ett apotek och köpte Omeprazol, desperat kastade jag i mig en tablett i bilen. Verkningstiden är efter 2 timmar. Huvudvärken hade i alla fall släppt nästan helt kände jag. Lite positivt.

Vi gick på handbollssekretariatsutbildning och jag fick motstå viljan att bara krypa ihop till en boll, lyckades lyssna och förstå, tror jag, ställa frågor när jag inte fattade. MEn i ren desperation över smärtan åt jag 2 Nuvalucol, vet itne hur bra det är att blanda. Men nada hände, blev nästan värre.

Efteråt åkte vi på ICA och fixade mat till Herman. PÅ ICA kunde jag knappt stå upp av smärtan magen.

Ingen idé att ens försöka promenera med den här smärtan i magen. När vi kom hem klädde jag av mig och kröp ihop i duschen, satt bara där i 30 minuter och försökte tänka bort smärtan utan större resultat. Den där jäkla tabletten borde ha börjat verka men nä. Men vågar inte blanda och ta något annat heller igen.

Så idag blev det ingen promenad och dagens foto lite halvt desperat labbande i vardagsrummet men slutade med den här bilden som det absolut inte är något speciellt med alls förutom att den kan få symbolisera ett ljus i det mörker jag känner när kroppen bråkar med mig. Men ett dagens foto blev i alla fall taget.
Jag får hoppas på en bättre dag i morgon, då skall Vincent till Sävast 12-13 så då kan jag gå omkring där och kanske hitta något motiv. På söndag skall vi till Arcushallen i Luleå igen. Då kan jag ta en tur i Karlsvik. Fota det jag inte han förra gången.

Tror jag stänger denna dagen så här kl 22 och gör ett försök att somna om det går med en eld i magen som nu ackompanjeras av hunger. Funderar på att lägga mig nere i källaren i det mörka rummet med den här gosproppen som värmedyna på magen.

Inga kommentarer: